Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oğlu icra yoluyla alınmak istenen anne hastaneye kaldırıldı

Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde 2 gün önce icra yoluyla 11 yaşındaki oğlunun alınmak isteyişine isyan eden anne Gözde Bahadır, daha sonra tedbir kararı çıkmaması ve oğlunun sürekli ağlamasına dayanamayarak sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Oğlu icra yoluyla alınmak istenen anne hastaneye kaldırıldı
19 Ocak 2019 - 16:30

Eski eşi Pilot B. Ö. A. ile 2010 yılında evlendikten sonra boşanan ve birlikteliliklerinden bir oğlu olan eski büyük beden mankeni Gözde Bahadır, eski eşinin önceki gün icra yoluyla çocuğunu almak isteyişine karşı çıkmış ve kapıya gelen görevlilere çocuğunun babasına gitmek istemediğini belirtmişti.

Eski eşinin avukatı, İcra memuru, ve polisle birlikte kapıya gelen psikologların görüştüğü 11 yaşındaki B.B.A., babasıyla kesinlikle görüşmek istemediğini belirtmişti. Tüm bunlarla birlikte mahkeme kararı olduğunu ve  çocuğu kesinlikle alacaklarını belirten avukat, daha sonra çocuğun 2. kat penceresine çıkarak intihar edeceğini söylemesinin ardından kararından vazgeçmişti.

Yaşananların ardından, tedbir kararı da aldıramayan anne Gözde Bahadır, oğlunun olayın ardından sürekli ağlamasına dayanamayarak bugün sinir krizleri geçirdi. Yakınları tarafından bir türlü sakinleştirilemeyen Gözde Bahadır,  haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.