Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da öncelik güvenlik

2015 yılı 1. dönem DarıcaToplum Destekli Polis Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın başkanlık yaptığı toplantıda kurul üyelerinin gündeme getirdiği görüşler değerlendirildi

 Darıca'da öncelik güvenlik
31 Mart 2015 - 09:38
Toplum Destekli Polis Kent Güvenlik Danışma Kurulu 2015 yılı 1. dönem toplantısı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Darıca Teras Cafe & Restaurant'da düzenlenen toplantıya Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıcalı muhtarlar, ilçe protokolü ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verildi.
 
AYDOĞAN: POLİS SAYIMIZ ARTACAK
Darıca Emniyet müdürü Hasan Aydoğan yaptığı konuşmada ''Darıca en çok nüfusu artan 2. İlçe. Polis sayımız 350 olması gerekirken 159 polisle çalışıyoruz. Ekip sayısı az olmasına rağmen asayiş olaylarına zamanında müdahil oluyoruz. Kaymakam beyin girişimiyle inşallah 1-2 aydapersonel sayısını yükselteceğiz. Toplum destekli polis her yerde olacak. Bu anlamda Muhtarlar, STK'lar ve vatandaşlarla el ele Darıca'nın güvenliğini had sayfaya taşıyacağız'' dedi.
 
KARABACAK: EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ GÜVENLİK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada ''En önemli ihtiyaç güvenlik. Sonra sağlık ve eğitim. Bu nedenle  Muhtarlarla, STK'larla ve vatandaşlarımızla hep birlikte güvenlik için çalışacağız. Bu toplantı hepimize hayırlı olsun'' dedi.
 
KARAMAN: DARICA BÖLGENİN EN HUZURLU KENTİ
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman burada yaptığı konuşmada ''Demokrasilerde katılım olmazsa olmaz. Katılım çerçevesinde bu platformlar çok önemli. Bu toplantı önemli olduğu için temsilcileri değil bütün muhtarları davet ettik. Bu örgütlenmeye önemli olduğu için Basını da kattık. Yani demokrasinin Gereği olarak emniyet ve asayişin sağlanması için halkın katılımının doğru olacağı gerekçesiyle böyle bir adımı attık . Darıca bölgenin en huzurlu  kenti ama çok hızlı geliştiği için Asayiş olayları paralel olarak artıyor. Güvenlik için elimizden geleni yapacağız'' dedi.