Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DOSB ile Türk Telekom arasında işbirliği yapıldı

Türk Telekom, Kocaeli Dilovası Organize Sanayi Bölgesi ile imzaladığı işbirliği protokolü ile bölgeye teknoloji desteği verecek.

DOSB ile Türk Telekom arasında işbirliği yapıldı
15 Mayıs 2013 - 08:39
 Türk Telekom ile Dilovası Organize Sanayi Bölgesi arasında yapılan işbirliğiyle TürkTelekom, bölgedeki işletmelere iletişimde hız ve verim katarak, gelişmiş ses ve geniş banthizmetleri ile zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelmelerine destek olacak. Fiber optik altyapı üzerinden sunulacak katma değerli hizmetler, bölgedeki sanayicilerin sağlıklı, kesintisiz ve sürekli hizmet almasını sağlayacak. 
 
Telekom’un, Dilovası OSB ile yaptığı işbirliği protokolü imza törenine, Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa R. Türker, OSB Bölge MüdürüSerap Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Telekom İstanbul 2. Bölge Müdürü Ömer Yıldız, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler,  Türk Telekom yöneticileri ile sanayiciler katıldı.  
 
İmza töreninde bir konuşma yapan Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, bireysel ve kurumsal müşterileri için öncelikli olarak dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirtti .Akarca, “Bunu sağlamak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerimize, iletişim alanında hız ve verim kazandırarak, rekabet güçlerini daha da artırmalarında önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz.” dedi.
 
Dilovası OSB, en büyük 10 sanayi bölgesi arasında
Dilovası OSB, Türkiye’nin en büyük 10 organize sanayi bölgesi arasında yer alıyor. Toplam 900 hektar alanda 587 sanayi parseli mevcut olup, ağırlıklı olarak metal ve kimya sektöründe faaliyet gösteren 199 firma bulunmaktadır.Bölgede yaklaşık 15 bin kişi istihdam ediliyor.