Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bölge Gayrimenkul'den muhteşem gece

İlimizin emlak sektöründe önde gelen firmalarından Bölge Gayrimenkul Yöneticileri, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’in de katıldığı Darıca Bayramoğlu Hegsagone Hotel’de yapılan ‘’ 2017 değerlendirmesi ve 2018 hedefleri’’, gecesinde çalışanlarıyla bir araya gelerek hem başarıya ödül verdiler, hem de doyasıya eğlendiler.

Bölge Gayrimenkul'den muhteşem gece
16 Ocak 2018 - 11:24

Darıca Bayramoğlu Hegsagone Hotel’de gerçekleştirilen yemekli gecede, çalışanlarını bir araya getiren Bölge Gayrimenkul’ün sahibi Fuat Özdağ ve Gökhan Adıgüzel, iş arkadaşlarıyla birlikte böyla bir gecede birlikte olmalarından mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin’in de Onur Konuğu olarak davetli olduğu gecede, konuşan Bölge Gayrimenkul’ün ortaklarından Fuat Özdağ, ailesi gibi gördüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek  2017 yılının değerlendirmesini hep birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Çalışanlarıyla gurur duyduklarını ifade eden Fuat Özdağ, emlak sektöründeki ilerleyişlerinin devam edeceğini belirtti.Firmanın diğer ortağı Gökhan Adıgüzel ise, 2017 hedeflerini yakalamanın gururunu yaşadıklarını kaydederek, bunda en büyük pay sahibinin aile olarak gördükleri çalışanlarının olduğunu söyledi. Adıgüzel, 2018 yılında Franchising uygulamasına geçeceklerini belirtti.

 

BİRİNCİLİĞİ YİNE BIRAKMADI

Gecede Murat Güler ve ekibinin seslendirdiği Türkü ve şarkılarla gönüllerince eğlenen Bölge Gayrimenkul Ailesi’nden Orhan Fırtına 2016 yılında olduğu gibi 2017 Yılı nda da yine satış ve Ciro birincisi seçildi. Ödülünü Fuat Özdağ’ın elinden alan Orhan Fırtına, 2018 yılında da bu ünvanı kimseye kaptırmayacağını söyleyerek tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Patronları Fuat Özdağ ile Gökhan Adıgüzel’in her zaman kendilerine destek ve moral verdiğini ve bu nedenle de başarıyı yakaladıklarını söyleyen diğer ödül sahipleri de Özdağ ve Adıgüzel’e teşekkür ederek çiçek taktim ettiler.