Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 kişi, toprağın altında kaldı

Darıca'da su borusu tesisatı döşemek için açılan çukura giren 2 işçi, bir anda kayan toprağın altında kladı. Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin ayağı, diğerinin ise kolunun kırıldığı öğrenildi.

2 kişi, toprağın altında kaldı
26 Temmuz 2018 - 21:04

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, inşaat halindeki bir binaya su tesisatı bağlanması için açılan çukura giren ve mal sahibi olduğu öğrenilen 57 yaşındaki Korkmaz Saltaş ve Suriye uyruklu 38 yaşındaki Cemal Eraskuri bir anda kayan toprağın altında kaldı.

Görgü tanığı bir vatandaş,  biri inşaat sahibi 2 kişinin toprak kayması sonucu altında kaldığını söyleyerek, ‘’ Kepçe toprağın bir kısmını alınca kurtırldılar, birinin kolu, diğererinin ise bacağı kırılmış’’ dedi.

Çevredekilerin ve çukuru kazan iş makinasının yardımıyla göçükten kurtarılan Korkmaz Saltaş, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Cemal Eraskuri ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yapılan muayene sonucu göçük altından çıkarılan şahıslardan birinin kolunun diğerinin ise ayağının kırıldığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.