Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Gelişen ve değişen bir Darıca için adayım!''

KOSGEB Proje Yönetimi Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti’den Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığını koyan Ertuğrul Çetinkaya, gazetemizi ziyaret ederek, Darıca’da neden belediye başkanı olmak isteğini anlattı.

''Gelişen ve değişen bir Darıca için adayım!''
15 Kasım 2018 - 17:38
İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğü döneminde başarılı çalışmalara imza atarak iki yıl önce Ankara’da KOSGEB Proje Yönetimi Daire Başkanlığı’na atanan ve geçtiğimiz günlerde bu görevinden istifa ederek Ak Parti’den Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Ertuğrul Çetinkaya, gazetemizi ziyareti sırasında Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüşerek Darıca Belediye Başkanlığına neden talip olduğunu anlattı.
 
TEMELİMİZDE İNSAN VAR
Ak Parti Darıca Teşkilatı’na yaptığı Aday Adaylığı başvurusu sırasında STK ve bir çok derneğin de desteğini alarak yoğun bir katılımla adeta şov yapan Ertuğrul Çetinkaya, 20 yıldan bu yana Darıca’da ikamet ettiğini hatırlatarak hayalinde daha iyi, daha yaşanılır bir Darıca olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı olması durumunda özellikle gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceğini de kaydeden Çetinkaya, ilçenin fiziki konumu itibarıyla hem istihdama , hem de sosyal donatılara elverişli olduğunu belirterek, ‘’ Temelinde insan olan, insana yatırım yapılan, hiç kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden, gruplaşmadan, hizipleşmeden, hamaset yapmadan, herkesle, her kesimle istişare içinde, hep birlikte gelişen ve değişen bir Darıca özlemim var. Beni herkes bilir ve tanır, tanımayanlar ise sever’’ şeklinde konuştu.
 
20 YILLIK TECRÜBEM VAR
Gönlünde herkese yer olduğuna da değinen Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Ertuğrul Çetinkaya, ‘’ Devletimiz bana birçok makam verdi hepsini başarı ile yaptım. Devlet büyüklerimizden hep takdir aldım. Devlet Millet bekasının olduğu yerde gözümü budaktan asla sakınmam.Beni bilenler bugüne kadar arkamda bir tek gönlü kırık kişi bırakmadığımı bilir. Çalıştığım kurumda yıllarca Stratejik Planlama ve Proje Yönetimi üzerine çalıştım. Yaşadığım ve sevdalandığım şehre sorumluluk bilinci ile edindiğim 20 yıllık tecrübeyi, Darıca’nın ve Darıca’lıların hizmetine sunmak arzusundayım” ifadelerini kullandı. 
 
ADAY KİM OLURSA
 OLSUN ARKASINDAYIZ!
Tüm aday adaylara da teşekkür ettiğini dile getiren Çetinkaya,  ‘’Bu partinin her zerresinde emeği olanlara, Darıcalılara, İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık’a ve Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyorum. Darıca inşallah AK Kadrolar tarafından yönetilecektir. Kim bu hizmeti daha iyi yapacaksa Mevla’m ona Nasip etsin. Kim aday olursa inşallah o ismin arkasından duracağız. . Darıca için hayırlısı neyse o olsun” dedi.
 
ERTUĞRUL ÇETİNKAYA KİMDİR ?
1979-Erzurum doğumlu olan Çetinkaya, ilimizde 62 Erzurum derneğinin çatı kuruluşu Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Kurucu Başkan Yardımcılığı yapıp, 3 dönemdir bu görevi sürdürüyor. 
Darıca’da küçük ve orta ölçekli binlerce yeni işletmeye eğitim desteği sağlayarak ilçenin sevilen isimlerinden biri haline gelen Çetinkaya, evli ve 3 çocuk babası. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği’ni bitirdikten sonra, Yüksek Lisansı’nı Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Tasarım ve İmalat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan, Gebze Teknik Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde Doktora yapan Ertuğrul Çetinkaya, 2003 yılından bu yana KOSGEB’de görev yapıyor. Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Çetinkaya, MBA Doktora Programı’nda Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi dersi anlatıyor.