Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğrencilerden muhteşem konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri konservatuvarın solfej ve yan flüt öğrencilerinin Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki konseriyle devam etti. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede solfej öğrencilerinin kedi düeti dinleyicileri büyüledi.

 Öğrencilerden muhteşem konser
24 Nisan 2013 - 09:43
BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan öğrencilerin Batı Müziği Konserine yoğun ilgi vardı. Konserde konservatuvar eğitmenleri Dilara Elagözlü, Sezai Altunel ve Maya Tsetskhladze’nin öğrencileri birbirinden güzel eserler seslendirdiler. Konsere gelenleri Batı müziği dünyasında yolculuğa çıkaran Konservatuvar öğrencileri büyük beğeni topladılar.
 
EĞİTMENLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Batı Müziği Öğrenci Performans Konserinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar konser veren öğrencilerin eğitmenlerine çiçek verdi. Ocaktar, “Öğrencilerimizin yıl boyunca sarf ettikleri emeklerinin karşılığını aldıklarını görüyoruz. Öğrencilerimize ve onların üzerinde büyük emekleri olan eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.