Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"İmam hatiplere halk sahip çıkıyor"

Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve beraberindekiler önceki gün Darıca İmam Hatip Orta Okul Müdürü Lokman Yazıcı’yı ziyaret ettiler.

"İmam hatiplere halk sahip çıkıyor"
07 Aralık 2012 - 07:15
 Darıca Osman Gazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve beraberindekiler önceki gün Darıca İmam Hatip Orta Okul Müdürü Lokman Yazıcı’yı ziyaret ettiler. Darıca’ya İmam Hatip Okulu açılmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Muhtar Kenan Demirbaş, okul müdürüne görevinde hayırlı olsun demek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Kenan Demirbaş şöyle konuştu: “Darıca İmam Hatip Orta Okulu Darıca’mızda yeni hizmet vermeye başladı.
Şuan geçici olarak Barış İlköğretim’in ek binasında eğitim veriyorlar. Bizde buranın açılmasından sonra okul Müdürümüz Lokman Yazıcı’ya görevinde başarılar dilemek için ziyaret gerçekleştirdik.” Dedi. Darıca İmam Hatip Orta Okul Müdürü Lokman Yazıcı’da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Yazıcı ayrıca İmam Hatip Okullarına halkın sahip çıktığını söyledi. Darıca Osman Gazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş günün anısına Darıca İmam Hatip Orta Okul Müdürü Lokman Yazıcı’ya üzerinde kendi adı yazılı olan bir şilt hediye etti.