Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da DEAŞ operasyonu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gebze, Darıca, Dilovası ve Derince’de sabah saatlerinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon düzenledi. Gebze’de bazı kişilerin çocuklarının IŞİD’e eleman sağlayan kişiler tarafından kandırılıp Suriye’ye götürdükleri, gizli ev toplantıları ile gençleri kandırdıkları iddiaları üzerine hareket geçen ekipler, bu kişilerin de bilgilerine başvurarak teknik takibe başladı.

Darıca'da DEAŞ operasyonu!
28 Ekim 2015 - 09:40
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri terör örgütü DEAŞ’a yönelik 4 ilçede düzenlediği operasyonda 6’sı geçen hafta olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gebze, Darıca, Dilovası ve Derince’de sabah saatlerinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon düzenledi. 
Gebze’de bazı kişilerin çocuklarının IŞİD’e eleman sağlayan kişiler tarafından kandırılıp Suriye’ye götürdükleri, gizli ev toplantıları ile gençleri kandırdıkları iddiaları üzerine hareket geçen ekipler, bu kişilerin de bilgilerine başvurarak teknik takibe başladı.
 
DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ
Bir dizi izlemelerin ardından ekipler dün sabaha karşı ev ve iş yerlerine operasyon düzenledi.  Eş zamanlı olarak İstanbul ve Konya’da da yapılan baskınlarda kentimizden 6’sı geçen hafta olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına alarak büyük bir operasyona imza attı. 
Ev ve iş yerlerinde yapılan incelemelerde örgüte ait dokümanlar ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ederken operasyonların sürdüğü öğrenildi.