Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ah be Bayramoğlu!

Bayramoğluspor ile Çayırovaspor arasında oynanan 7. hafta maçı nefesleri kesti. Ev sahibi ekip 2-1 kazanırken, Bayramoğlu çok sayıda net pozisyonu cömertçe harcadı.

Ah be Bayramoğlu!
31 Ekim 2012 - 09:43
 Karşılaşmaya büyük ilgi gösterilirken, mücadele dostluk görüntüleri ile son buldu. Darıca Kale Bayramoğluspor ile Çayırovaspor arasındaki buluşma bir anlamda, Kalespor’un tecrübeli yıldızlarının, yenilenen ekiple buluşmasıydı. Çayırovaspor’a bu yıl katılan Fatih, Bahadır, Garip, İdris ve Cihat gibi yıldızlar, uzun yıllar Bayramoğlu forması giymiş tecrübeli isimlerdi. Bu oyuncuları elinde tutamayan Bayramoğluspor ise yenilenen genç kadrosu ile mücadele veriyordu. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada her iki takım da çok sayıda pozisyon buldu. Top bir o kaleye, bir bu kaleye giderken, penaltılar ve kendi kalesine atılan gollerle, unutulmayacak bir derbi yaşandı. Beklentilerin üstünde bir mücadele ortaya koyan ve oyuna son dakikaya kadar ortak olan Bayramoğluspor, sahadan yenik ayrılmasına rağmen, rakibini oldukça zorladı ve çok sayıda net pozisyon buldu. Ancak, tecrübe ve kalitenin birleştiği Çayırovaspor, ilk buluşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
BAŞKANLAR DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ OLUŞTURDU
Temsilcimizin Cumhuriyet Bayramı’nda oynadığı zorlu maçın, sportmenlik görüntüleri ile oynanması bekleniyordu. Tam da beklentileri karşılayan bir mücadele ortaya çıktı. Her iki takım kulüp başkanı ve yöneticileri bu dostluk görüntülerine katkı sundu. Maçtan sonra da öncelikle rakibini kutlayan Çayırovaspor Başkanı Vahdet Kılıç, Bayramoğluspor’un mücadelesine övgüler dizerek, “İzmit Belediye ile berabere kaldık ama bu kadar pozisyon vermedik. Bayramoğlu son derece kaliteli bir ekip ve kesinlikle play-off oynamayı hak ediyorlar. Bu hafta sonunda lider İzmit Belediye’yi konuk edecekler. Bu maçta çok daha etkili oynayıp, sahadan puan ve puanlarla ayrılacaklarını düşünüyor, kendilerini mücadelelerinden dolayı kutluyorum.” dedi. Bayramloğluspor Kulüp Başkanı Yakup Törk, hakem kararlarına tepki gösterip, puan almayı hak ettiklerini dile getirse de, rakiplerini galibiyetten dolayı kutlayarak, şampiyonluk mücadelesinde başarı dileğinde bulundu. Gebze’nin tecrübeli hakemlerinden Şaban Kaya’nın yönettiği derbi maçta 3 gol vardı. Ancak her iki ekip de çok sayıda net pozisyon oluşturdu. Geçen yıl Bayramoğlu forması giyen Bahadır’ın kendi kalesine attığı golle öne geçen konuk Darıca Kale, soyunma odasına üstün gitmeyi başaramadı. Yılların tecrübesi Bülent, bu gole karşılık verirken, ilk yarı karşılıklı gollerle son buldu. İkinci yarıda da tempo hiç düşmedi. Karşılıklı ataklar sonucu değiştirmezken, Çayırovaspor bir kez daha tecrübesini ortaya koydu ve savunmanın etkili ismi, Darıca’nın eski yıldızı Fatih Karagülle, maçın galibini belirleyen golü attı. Bu sonuç Çayırovaspor’u grupta ikinci sıraya taşırken, Bayramoğluspor da 4. sıraya gerilemesine rağmen, zirve hattındaki yerini korudu.
 
ÇAYIROVA 2-1 D. KALE BAYRAMOĞLU
STAT: Şekerpınar
HAKEMLER: Şaban Kaya **, İsmail Akçay **, Murat Yılmaz **
ÇAYIROVA: Samet ***, Doğukan ***, Vural ***, Bahadır **, Fatih Karagülle ***, Garip ***, Serdar ***, Hüseyin ***(Turgay **), İdris **(Ferhat **), Cihat ***(Sadettin **), Bülent ***
D. KALE BAYRAMOĞLU: Abdullah **, Ahmet **(Ramazan **), Güven **, Fatih **, Şafak ***, Gökhan **, Serdar **, Ferhat **, Yavuz **, Yiğit **(Mehmet **), Hüseyin **
GOLLER: Dk. 17 Bahadır (k.k), Dk. 35 Bülent, Dk. 71 Fatih Karagülle