Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'da Yıldırım aday olmayacak!

CHP’de kongre süreci mahalle delegeleri ile başlıyor. 8 Kasım’dan itibaren binlerce mahalle üyesi, ilçe delegelerini belirleyecek. İlçe başkanları da mahalle seçimlerinden çıkacak sonuçlara göre adaylıklarını açıklayacak

CHP Darıca'da Yıldırım aday olmayacak!
07 Ekim 2019 - 11:05
CHP'de merakla beklenen kongre takvimi geçtiğimiz hafta sonu belli oldu. Genel merkez, 37. Olağan Kurultay sürecine ilişkin genelgesini tüm il örgütlerine gönderdi. CHP'de mahallerdeki temsilcilerin belirlenmesinin ardından ilçe ve il kongrelerinin yapılmasıyla birlikte kurultay takvimi işleyecek. Takvime göre 8 Kasım 2019 tarihinde mahalle delege seçimleri, 14 Aralık-27 Şubat tarihleri arasında ilçe kongreleri yapılacak. İl kongreleri de 2 Ocak-3 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecek.
 
ADAY DEĞİLİM
CHP Darıca'da partililerin sevdiği bir isim olan Gürer Yıldırım kongrede aday değil. Yıldırım yaptığı açıklamada “Yeniden başkanlık için hevesim yok. Üzerimde bir yorgunluk var. Çok özel bir durum olmadığı sürece başkan adayı olmayacağım. Parti örgütü için sıkıntı yok, hareketlilik var. Çünkü bizim partimizde çeşitlilik var. Kavga dövüş değil ama rekabet mutlaka olacaktır'' dedi.

Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi