Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, 10 yılını anlattı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, göreve geldiğinden bu yana yaptığı hizmetleri, Özdemir Düğün Sarayı’nda düzenlediği bir toplantıyla anlattı.

Karabacak, 10 yılını anlattı
30 Ekim 2013 - 08:48
 Oldukça kalabalık bir kitleye hitap eden Başkan Karabacak’ı Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve kurum amirleri yalnız bırakmadı.
 
BIYIK, KARABACAK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Ak Parti  Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık burada yaptığı konuşmada Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Bıyık konuşmasının devamında ‘Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a ve değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Son 10 yılda çok ciddi yatırımlar yapıldı. Bu bir teşkilat ve belediyeciliğin geldiği son noktadır. Bizler aileyiz ve bu ailenin bir ferdi olmak bizim için gurur verici’ şeklinde konuştu.
 
İKİ BAYRAMI BİRDEN YAŞIYORUZ
Konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, iki bayramı birden yaşadıklarını ifade etti. Marmaray’ın açılışıyla beraber bu düzenledikleri toplantıyla da bir bayram havası estiğini belirten Karabacak, ‘Bizlerin yanında olan Ak Parti teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi
 
İSTASYON KÖPRÜSÜNÜ TANSU ÇİLLER AÇMIŞTI
Başkan Karabacak konuşmasının devamında ‘Partimizin iktidara geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar gerçekten takdirlik projelerdir. Hatırlayan vardır, zamanında İstasyon Köprüsünü Başbakan Tansu Çiller açmıştı. Bu köprünün bile açılışına gelen zamanın başbakanı şimdi bu projeleri görse, açılışlara yetişemezdi’’ dedi
 
MARMARAY DARICA İSTASYONU BİR EKİP İŞİ
Sırasöğütlere yapılan Darıca Tren İstasyonunun bir ekip işi olduğunu da belirten Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Ak Parti ailesinin, ekip işlerinden olan Marmaray Darıca İstasyonu’nun yapımı gerçekten zordu.. bitmiş projeye, bu projeyi eklemek zahmetli bir işti. Ancak bölge milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla beraber bu sorun da çözüldü’ şeklinde konuştu .
 
PROJELERİNİ ANLATTI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 yılı değerlendirirken yaptıkları projeleri vatandaşlara anlattı.  Karabacak geldiği günden bu yana en büyük hayallerinden biri olan Darıca Kültür Merkezi’nin bitecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Karabacak ‘Kültür Merkezimizle, 200 dönümlük sahil çalışmalarımızla, 15 cadde ve 382 sokağımıza yaptığımız alt ve üst yapı çalışmalarımızla, %90 biten doğalgaz çalışmalarımızla, balıkçı barınağımızla, her mahallede olan mini dershane kıvamında olan bilgi evlerimizle, engelliler koordinasyon merkezimizle, Bayramoğlu halk plajımızla, Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasıyla, Darıca Yarı Maratonumuzla, sportif organizasyonlarımızla, Sancaktepemizle, Deniz Köşkümüzle, Seyir Köşkümüzle, Parklarımızla, Darıca Belediyesi Sosyal Tesislerimizle, Şehir Kapımızla, Gönül Birliği kapımızla, açılışa hazır olan okullarımızla ve birçok projemizle beraber, hizmeti sonuna kadar hak eden Darıca halkımızla buluşturduk’ dedi.
 
BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?
Diğer siyasi partilerin sadece seçim zamanında ortaya çıktığını iddia eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Diğer partiler, sadece seçim zamanı vatandaşı hatırlıyor. Oysa biz sürekli Darıcalıların içindeyiz . iyi günde de kötü günde de hep beraberiz. Biz gücümüzü halktan alıyoruz’ dedi.
 
BİZİ İFTİRALARLA YIKAMAZSINIZ
Diğer siyasi parti adaylarının belediye başkanlığı görevini çocuk oyuncağı zannettiğini söyleyen Karabacak ‘Şahsıma ve yöneticilerime saçma sapan iftiralar atıyorlar. Proje dahi bilmiyorlar daha doğrusu Darıca’yı bile bilmiyorlar. İşleri güçleri iftira atmak. Bize emanet olan bu bütçelere ihanet etmeyiz. Biz tertemiziz, Allah’a şükür vatandaşımıza verdiğimiz her sözü tuttuk’ şeklinde konuştu.
 
GÖZALTI İDDİALARINA CEVAP VERDİ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son günlerde belediyeye operasyon yapıldı iddialarında cevap verdi. Karabacak açıklamasında’ Bu Cuma günü aday adaylığı dosyamı verdim. Saat 15.00 gibi Darıca Belediyesi basıldı, tüm memurlar gözaltına alındı diye bir haber duyduk. Bunlar saçma sapan yalanlar. Tüm basın mensuplarımız belediyeye akın etti. Biz orada durumu, kendilerine anlattık. Birisi yalan yanlış fişekliyor. Ortalığı bulandırmaya çalışıyor. Allah’a hamd olsun, hesap veririz daima. Ben yanlış yaptıysam bunu devletim bana sorar. Bu gibi iftiralarla beraber bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ancak böyle bir şey yok’ diyerek iddialara cevap verdi.