Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık: Ankara'da Kocaeli farkındalığı var!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni kabine hakkında açıklamalarda bulundu.

Bıyık: Ankara'da Kocaeli farkındalığı var!
26 Mayıs 2016 - 09:57
Yeni bakanlar kurulunu değerlendiren Bıyık, “65. hükümetimiz açıklandı. Bizimle alakalı kısımda Sayın bakanımızın görevine devam etmiş olması. Kabinede farklı bir bakanlıkta devam ediyor. Bu bizi gururlandırdı. Sayın bakanımıza ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum. Kritik bir sürecin eşiğindeyiz. Başkanlık sisteminin konuşulduğu bir süreçte ülkenin geleceğini belirleyecek bir kabineden bahsediyoruz. İnşallah bu kabinede ülkemizin geleceğini şekillendirmede önemli kararlar alır. Artık partili Cumhurbaşkanlığı mı olur, Başkanlık mı olur? Adı ne olursa olsun bu çıkmazdan ülkemizin kurtulması gerekiyor. En büyük arzumuz bu. Ülkemizin geçmiş dönemdeki siyasetçilerine baktığınızda merhum Özal’dan merhum Erbakan’a kadar bu sistem konuşulmuştur. Bu sisteme geçmek hayırlı olur diye düşünüyorum” dedi.
 
KOCAELİ İÇİN SEVİNDİRİCİ SÜREÇ
Genel Merkez’de Kocaeli farkındalığı olduğunu ifade eden Bıyık, “Bölgemiz adına iki günde sevindirici bir süreç yaşadık. İlkini pazar günü kongrede Sayın vekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun MKYK’ya girmesi, ikincisi Sayın Bakanımızın tekrar kabinede yer alması. Zaten Genel Merkezi’mizde bir Kocaeli farkındalığı var. Bunu biz her zaman dile getiriyoruz. Sadece söylemde ve eylemde değil, Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye verdiği değeri geçmişte olduğu gibi bugün de gördük” dedi.
 
FAZİLET HANIM DARICA’YI TANIYOR
MKYK listesinde yer alan Fazilet Dağcı Çığlık’ın da Darıca ile bağı olduğunu ifade eden Bıyık, “Fazilet hanım partimizde önemli hizmetlerde bulunmuş bir isim. Kendisinin Darıca’da bir evi zaten vardı. Buraya yerleşmek için bir ev aldığını bizlerde duyduk. Birçok akrabası zaten Darıca’da bulunuyor. Eşi Muharrem bey ve yakın akrabaları ile bizlerde tanışıyor ve görüşmeler yapıyoruz. Darıca’ya hayırlı olsun” dedi.