Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya SGK bürosu açılacak mı?

Darıca’da SGK İrtibat Bürosu ihtiyacı duyuluyor. İlçe olmamıza rağmen halen bir çok kurum ihtiyaçlarını Gebze’de karşılayan Darıcalılar, SGK bürosunun bir an önce Darıca’ya açılmasını istedi.

Darıca'ya SGK bürosu açılacak mı?
29 Kasım 2016 - 08:07
Konuyla alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ‘’Biz çalışmalarımızı ve talebimizi SGK Kocaeli Müdürlüğü’ne ilettik.  “Bağ-Kur, emekli sandığı ve sigorta hizmetleri ilçe dışına çıkılmaksızın Darıca’daki irtibat bürosunda hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması şart. Burada SSK ve Bağ-Kur emeklilik müracaatı formu, askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanma belgeleri, hizmet birleştirme müracaat formu, sigortalının anne ve 
babalarına sağlık karnesi talep formu ile taahhüt belgeleri, sigortalının eş ve çocuklarına sağlık karnesi talep ve taahhüt belgeleri, beyan taahhüt belgesi, isteğe bağlı sigortalılık müracaat formu ve iş yeri bildirgeleri tescili, güncelleme formu işlemleri ile tüm sağlık karnesi vize işlemleri yaptırılacak. Biz tüm talebimizi SGK yetkililerine ilettik. Darıca’ya SGK bürosu gereklidir’’ dedi.