Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şüphelendiği için öldürmüş

Dün gece Darıcada eşini kurşun yağmuruna tutarak öldüren, Sait Parlakyıldız'ın talihsiz kadını apartman görevlisinden şüphelenerek öldürdüğü belirlendi.

Şüphelendiği için öldürmüş
10 Eylül 2018 - 16:00

Dün gece eşini kurşun yağmuruna tutarak öldüren ve uzaklaştırma cezası bulunan Sait Parlakyıldız’ın eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü kapıcıya ağıza alınmayacak küfür ve hakaret dolu mesajlar attığı ortaya çıktı. 

Sait Parlaklakyıldız, apartman görevlisine attığı mesajlarda eşi ile birlikte sosyal medyada aynı anda çevrim içi olduklarını gerekçe gösterirken, eşinin kendisi ile ilgili uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından apartman görevlisine küfür ederek, hakaretlerde bulundu. 

 

O AHİRETE GİTTİ, BEN DE SENİ BEKLİYORUM, BERABER YOLCULUK YAPARIZ

Sait Parlakyıldız geçen cumartesi günü yazdığı mesajlarda apartman görevlisini tehdit ederken, eşi ile ilgili olarak, "O ahirete gitti. Bende seni bekliyorum. Beraber yolculuk yaparız" diye tehditte bulundu. Memleketinde tatilde bulunan apartman görevlisi ise Sait Parlakyıldız'a, "Abi ben gelince bu iş çözülecek. Sen kiminle karıştırıyorsun bilmem" ve "Abi kaç yıldır oradayım. Benim bir yanlışımı mı gördünüz" diye yazdı.

 

Sait Parlakyıldız'ın olayın ardından yakalandığında alkollü olduğu, tabancasında iki kurşun olduğu, kapıcıyı öldürdükten sonra intihar etmeyi düşündüğü öğrenildi.