Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak; Şampiyonluk kupasını Darıca'ya getireceğiz!

Darıca Gençlerbirliği’nin her zaman yanında olan Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, özel açıklamalarda bulundu.

Karabacak; Şampiyonluk kupasını Darıca'ya getireceğiz!
07 Şubat 2018 - 08:31
Darıca GB’yi bir an olsun bile yalnız bırakmayan ve Sarı – Yeşilli temsilcimizin başarısı için gece gündüz çalışan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu sene şampiyon olacaklarını ve Darıca’yı 2. Lig hasretinden kurtaracaklarını belirtti.
Başkan Karabacak,  yaptığı açıklamada ‘’Bu sene birlik ve beraberliğimizle beraber şampiyon olmayı çok istiyoruz. Şu anda Darıca ailesi olarak başarıya odaklandık. Önümüzde uzun bir süreç var ancak biz elimizden gelenin fazlasını yapıp, şampiyonluk kupasını Allah’ın da izniyle Darıca’ya getireceğiz. Futbolcu kardeşlerimiz, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz, taraftarımız ve Darıca halkımızla bu sene şampiyonluğa daha çok inanıyoruz. Her zaman dediğim gibi bu aile güçlü oldukça, bize kimse engel olamaz. Maçlarda iyi bir seri yakaladık. Sezonun 2. Yarısına gerçekten harika başladık. Futbolcularımızın öz güveni yerine geldi. Hepsinin tek tek alınlarından öpüyorum. Şu an da takımımızın yaş ortalaması oldukça genç. Genç isimlerle beraber muhteşem kariyerleri olan futbolculara sahibiz. Ben bu sene her zamankinden daha çok inanıyorum’’
 
DARICA GB ÖRNEK KULÜP
‘’Kulübümüz sadece bölgemizin değil, Türkiye liglerinin en iyi şekilde yönetilen kulüplerinden biri. Bizim hiç kimseye borcumuz yok. Futbolcularımızın alacakları, çalışanlarımızın alacakları her daim zamanında ödeniyor. Tesislerimiz ise bir çok kulüpte olmayan konfora sahip. Başarı her zaman önemli ancak bu kulübün her zaman borçsuz bir şekilde yönetilmesi herkesin takdirini kazanıyor’’
 
BEN HER ZAMAN DARICA GB’NİN YANINDAYIM!
‘’Darıca benim herşeyim. Darıca GB’de şehrimizin büyük bir markası. Ben her zaman Darıca GB camiasının içinde olacağım. Her zaman bu kulübün başarısı için koşuşturacağım. Darıca GB’ye sahip çıkan tüm yönetici arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Darıca GB’nin başarısı için gece gündüz koşuşturan, Darıcalılık bilincine destek sunan tüm Darıca halkına da şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.