Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığından istifa eden Muzaffer Bıyık resmi başvurusunu yaptı

 Bıyık, A. Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı
01 Aralık 2018 - 21:46

Geçtiğimiz cuma günü genel merkezin talimatının ardından ilçe başkanlığından istifa ederek Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Muzaffer Bıyık, yoğun bir katılımın ardından müracaat dosyasını bugün yaptı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda yaptığı başvurunun ardından çıktığı yolda kendisini yalnız bırakmayan sevdiklerine hitaben konuşma yapan Muzaffer Bıyık şunları söyledi.;

Değerli dostlarım hakikaten zor süreçler atlattık. İlçe başkanı olduğum gün bize demişlerdi ki değerli büyüklerimiz; 2 yıl seçim yok nasıl olsa, 2 yılda öğrenirsin bu işi ama 2010 referandumuyla beraber, ilçe başkanlığı vasfımla siyasete girdiğim an itibariyle seçimle karşı karşıya kaldım. Yaklaşık görev sürem boyunca referandumda da dahil olmak üzere sekiz seçim geçirdik. Sekiz seçimin yanında, üç ilçe kongresi, üç il kongresi yaklaşık dört tanede genel merkez kongresiydi. 

 

Biz Büyük Bir Aileyiz

Darıca’mız adına güzel şeyler yaptık. Hamdolsun hangi işin içine girdiysek beraber başardık. Özellikle gençlerle siyaset yapmak, gençlerle yol yürümekten de onur duydum. Biz büyük bir aileyiz, Ak Parti ailesi olarak. Kaderde ne varsa bunları zaman içerisinde yaşayıp göreceğiz. Hamdolsun bir sürü seçim geçirdik, bir sürü badire atlattık. Bizim teşkilatta olan ortak faydamız, hep genel merkezi işaret ettik. İl başkanlarımız ve genel merkez bizim yol haritalarımızı büyüklerimiz çiziyor dedik. 

 

Yola Çıkmak Bizden, Takdir Allah'tan

Bizimde bu süreçle alakalı 2019’da yapılacak olan yerel seçimle alakalı, İl başkanımıza, şahsımızla alakalı böyle bir talebimiz vardı. Bu talebimiz genel merkezimizin onayıyla dün onaylandı. İstifamızla alakalı önümüzü açtı genel merkez. Ben genel merkezdeki büyüklerimize, genel başkanımıza, genel başkan yardımcımıza, il başkanımıza, vekillerimize bana böyle bir şans tanıdıkları için özellikle teşekkür ediyorum. Hep söylemişimdir, kendim 9 yıl ilçe başkanlığı yaptım, aday adaylığı kendi başına bir haktır. Lakin adaylık nasip kısmet meselesidir. Eğer varsa nasibimiz de aday olmak bunu göreceğiz. Ama biliyoruz ki her şeyi bilen Rab bil Alemindir. 

 

Bu Güne Kadar Alnımıza Leke Sürmedik

İnşallah hayırlısı ise bizde böyle bir yola çıktık.  Rabbimizden hayırlısını dilemekte biz mükellefiz. Eğer kariyerimiz zedelenecekse, eğer yarın ben bu teşkilatın yüzüne bakamayacak hale geleceksem Rabbim bize bunu nasip etmesin. Bunu yürekten söylüyorum makam mevki peşinde değilim. Allah’a çok şükür dünya liderinin partisinde siyaset yapmak büyük bir onur büyük bir şereftir. Benimle beraber siyaset yapan arkadaşlarımızla alnımıza bir leke sürdürmedik. Şerefimizle onurumuzla bu günlere kadar geldik. İnşallah bundan sonra böyle bir adaylık şahsıma kabul edilirse bizim yine haram helal asıl çizgimiz olacak. Milletin ve vatandaşın menfaati ana merkezimizde olacak. 

 

Aday Kim Olursa Olsun Yanında Olacağım

Biz vatandaşa dokunabilecek işler yapmak için buraya geleceğiz İnşallah. Sonuç ne olursa olsun Muzaffer Bıyık’ı tanıyan bilir ki “merkezi teşkilattır”. Hangi aday olursa olsun, ben aday açıklanacağı gün yine burada olacağım, adayımızın yanında olacağım. Biz şunun adamı bunun adamı hiçbir zaman olmadık. Adamı olacağımız bir adam varsa oda Recep Tayyip Erdoğan’dır. 

1977 yılında Kocaeli’nin Darıca ilçesinde doğdum. Darıca’nın tüm sokaklarını bilen bir kardeşinizim. İki yüz bin nüfusu olan Darıca’da yaşamış ,doğmuş, ticaret yapmış burada da yaklaşık 9 yıldan bu yana girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayan bir kardeşinizim. 

 

Aslolan AK Partinin Darıca'da İktidar Olmasıdır

Darıca’nın genel sorunlarını da, sıkıntılarını da bildiğime inanıyorum. Kendime güveniyorum, kendime güvendiğim içinde bu yola çıktım. Kendime güvenim olmasa böyle bir talepte bulunmak için böyle bir hadsizlik yapmazdım. Ben şuna inanıyorum aday kim olursa olsun Ak Partili bir belediye başkanının Darıca’da iktidar olması aslolandır.  Bizim için önemli olan budur. Artık bundan sonraki süreç genel merkezimizde. Büyüklerimiz neyi taktir eder, nasıl olur inşallah zamanla göreceğiz. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum" dedi.