Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Belediyeyi bu defa alacağız

CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere partisinin aday belirleme noktasında erken davranmasının önemli bir avantaj olduğuna değinerek, bunun örgüt içerisinde de olumlu karşılandığına yer verdi.

Törk; Belediyeyi bu defa alacağız
15 Kasım 2018 - 17:39
Yakup Törk, gazetemize yaptığı açıklamalarda,  kendisinin aday gösterilmesiyle ilgili olarak ilçe örgütünün bu duruma sıcak baktığını ve kesinlikle iç çekişmelerin yaşanmadığını belirterek, aday adaylığı döneminde de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğini söyledi. İlçe Örgütü yönetimi ve üyelerinin de kendisine sonsuz destek verdiğin, belirten Törk, ‘’ CHP Darıca’da seçimleri kazanamayalı 30 yıl oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde  bu duruma son vererek belediyeyi kazanacağız’’ şeklinde konuştu.
CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, bu seçimlerin oldukça çekişmeli olacağını ve bir anlamda da renkli geçeceğinin altını çizerek, profesyonel destek aldıklarını ve saha çalışmalarına adaylığının açıklanmasıyla birlikte hız verdiklerini kaydetti.