Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Milletin hizmetkârı olacağım''

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Murat Öztürk, muhtarlar ve basın mensuplarıyla buluştu

''Milletin hizmetkârı olacağım''
31 Mart 2015 - 09:40
Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Murat Öztürk, Kocaeli genelindeki mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla buluştu. Öztürk’ün toplantısına hem muhtarlar hem de basın mensupları büyük ilgi gösterdi.Yaptığı çalışmalarla herkesin dikkatini üzerine çeken Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Murat Öztürk, dün Darıca Beybaba Restaurant’ta Kocaeli genelindeki muhtarlar ve basın mensuplarıyla buluştu. Muhtarların ve basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda muhtarların önerilerini ve isteklerini dinleyen Murat Öztürk, milletvekilliğine neden aday olduğunu açıkladı. 
 
24 SAAT ULAŞILABİLİRİM
Darıca’da ikamet ettiğini belirten Öztürk, ‘’Kendimi iyice pişmiş hissediyorum. Çıraklıktan ustalığa doğru geçtim. Bu işe herkesin fikrini alarak girdim. Bu iş gayet zor bir  iş. Kocaeli’de ben de herkes gibi bir vatandaşım. Milletvekili ulaşılabilir biri olmalı. Şahsen 1994 yılından beri aynı numara hattını kullanırım. 24 saat telefonum açıktır. Aday gösterilip, seçilirsem yine aynı numarayı kullanacağım ve yine 24 saat telefonum açık kalacak’’
 
KİM FAYDALI OLACAKSA O İSİM ADAY OLSUN
7 Nisan’da adaylar belli olacak. Her kim daha fazla faydalı olacaksa o isim aday olsun. Benim babam sanayicidir.  Fabrikamız, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biriydi. 2014 yılında da Kocaeli’de büyük ihtimal vergi rekortmenlerinden biri olacağım. Ben daima güzel şeyler yapmaya talibim. Biz partimize gönülden bağlıyız. Seçilsem ya da seçilmesem bile ben bu partinin neferiyim’’ dedi.
 
MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da muhtarlar adına yaptığı açıklamada ‘’Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Murat Öztürk’e bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Murat bey kendine özgü, dürüst kişiliği ile bizlerin gönüllerini kazandı. Allah yardımcısı olsun. Muhtarlar adına Murat Öztürk’e teşekkür ediyorum’’ dedi.