Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Havuzlar Ağustos ayında açılıyor!

Darıca Deniz Yıldızları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Şehit Hasan Kaya Kız İmam Lisesi’ne ait yarı olimpik havuzlar, geçtiğimiz gün imzalanan protokol çerçevesinde Ağustos ayında halka açılıyor.

Havuzlar Ağustos ayında açılıyor!
06 Temmuz 2017 - 11:18
Darıca’da, Garanti Bankası ve bu bankanın gönüllüleri tarafından 2006 yılında 50 milyon TL’ye yaptırılan ve içerisinde yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu spor komleksleri uzun yıllardan bu yana atıl halde açılmayı bekliyordu. Bürokratik engeller nedeniyle bir türlü sorunları çözülmeyen ve açılışı yılan hikayesine dönen bu okuldaki yüzme havuzu ile FETÖ soruşturmaları sonrası KHK Hükmünde kapatılartak Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi ile Darıca Fen Lisesi olarak hizmete açılan okuldaki yüzme havuzu da Ağustos ayında halkın hizmetine açılıyor
Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Darıca Belediyesi tarafından yapılan protokol sözleşmesiyle her iki okulun da yüzme havuzları belediyeye resmen devredildi, yarı olimpik havuzlar bu yaz Ağustos ayında Darıca halkının hizmetine sunulacak. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Deniz Yıldızları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne ait havuzun erkeklere ayrılacacağı, Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi ile aynı binayı paylaşan Darıca Fen Lisesi havuzunun ise bayanlar için tahsis edileceği belirtildi. Ayrıca havuzu kullanmak isteyen vatandaşların, üye olup, cuzi bir miktarda ücret ödeyeceği de öğrenildi.