Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu kadar emeğe yazık!

Darıca Gençlerbirliği… 3. Lig takımlarının en önemli ekiplerinden biri olarak gösterilen ve her futbolcunun oynamak istediği, her teknik direktörün görev yapmak istediği bir kulüp. Tam 10 sene önce 2. Lig’den, 3. Lig’e düşen, yıllardır bir üst lige çıkmak için büyük çaba harcayan Darıca ailesi, bu sezon başında da ‘ŞAMPİYONLUK’ parolasıyla başladı 3. Lig’e.

Bu kadar emeğe yazık!
13 Kasım 2017 - 12:49
Başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk ve kulüp yöneticileri, çoluk çocuklarının rızklarını sırf bu şehrin markası olan Darıca GB için harcadılar. Konu sadece para mı? Elbette hayır! Saydığımız isimler, Darıca GB ile gece - gündüz yakınen ilgilendiler. Futbolcuların ve teknik heyetin bir dediğini iki etmediler. Ama karşılığını aldılar mı? Elbette HAYIR! Eğer bu dünyada bir hak-hukuk varsa, futbolcular bunu görebildiler mi? HAYIR! 
 
Süreç, 3. Lig 2. Grup’ta yer alan zayıf, güçsüz takımlara puan kaybetmemiz ile başladı aslında. Kendi sahamızda Velimeşe’yi yenemedik. Daha sonra herkesin 3-5 attığı Erciyes ile berabere kalarak, rakip takımın ilk puanını almasını sağladık. Geçtiğimiz hafta ise yine zayıf takımlardan 1461 Trabzon’a yenilerek şok olduk. Daha sonra takım içinde yaşanan olaylardan dolayı Teknik Direktör Gürses Kılıç, ‘görevinden feragat’ ederek istifa etti. Takımın başına yardımcı hoca Uğur Balcıoğlu geldi. Yardımcı hoca gelir gelmez, bu hafta yine grubun zayıf takımlarından, galibiyet bile olmayan Kırıkhan’ı ağırladık sahamızda. Sahada olan Darıca GB, o kadar rezil bir futbol oynadı ki, rakip takım 80. dakikada golü bulup, ‘herkesin çekinerek geldiği Darıca deplasmanından’ elini kolunu sallaya sallaya 3 puanı alıp gittiler. 
 
Ligin en zayıf denilen takımlarına toplamda 10 puan kaybeden, Darıca GB’de birşeyler o kadar eksik ki! Kısacası son 3 haftada oynanan karşılaşmalarda futbolcular birer ‘RUHSUZLAR ORDUSU’ gibi sahaya çıktılar. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk’ün en acilinden bu soruna neşter vurması lazım. Sorunu kökten çözmeleri, radikal karar almaları lazım! Yoksa bu şampiyonluk treni kaçtı kaçacak. Bizden söylemesi!..