Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'dan Ermenek'e yardım eli!

Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü’nün düzenlediği projede, Ermenek’teki göçük altında kalan ailelerin çocuklarına giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri yardımı toplanarak gönderildi.

 Darıca'dan Ermenek'e yardım eli!
26 Mart 2015 - 09:42
 
Bu güzel ve anlamlı projede görevli öğretmen Yasemin Ceylan, okul müdürü Osman Taşkın, Okul Aile Birliği Başkanı Metin Kılıç ve öğrenciler, topladıkları giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini Ermenek’teki ailelere gönderdi. 
Okul Müdürü Osman Taşkın yaptığı açıklamada "Karaman’ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatlarını yitiren madencilerimizin yakınlarına bir nebze de olsa yardımda bulunma gereği hissettik. Öğrencilerimiz bu konuyla ilgili yardım kampanyası başladı. Oradaki insanların zor durumda kaldıklarını, kış şartlarının ağır olduğunu biliyoruz. Bizde bu kapsamda duyarlı vatandaşlarımızdan topladığımız kullanılmamış giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere paketleyerek Ermenek’e gönderdik. Öğrencilerimizi bu anlayışlı projelerinden dolayı kutluyorum’’ dedi.