Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı annelerin sağlığı için beraber yürüdüler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında, Darıca sahilinde Darıcalı annelerle beraber yürüdüler.

Darıcalı annelerin sağlığı için beraber yürüdüler
15 Eylül 2017 - 12:01
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında, Darıca sahilinde Darıcalı annelerle beraber yürüdüler.
 
KARAOSMANOĞLU, SPORUN ÖNEMİNİ ANLATTI
Karaosmanoğlu proje ile kadınların sağlıklı yaşam sürmesi için obezite ile mücadele edildiğini belirterek, "Spor İçin Harekete Geç kampanyasını çok önemsiyoruz ve bu konuda sizlerle birlikte yıllardır sürdürdüğümüz hareketi vites artırarak devam ettirmek amacındayız. 'Evden Okula Haydi Anneler Spora' projesi annelerimizin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açtığını da görmekteyiz. Bu proje ile gerek kadınlarımızın sağlıklı yaşam sürmesi, gerekse çağın hastalığı olarak tabir ettiğimiz obezite ile mücadele ediyoruz. Büyükşehir olarak bu konuda bizler taşın altına elimizi koyduk. Toplumun ve başta kadınımızın sağlığı için harekete geçiyoruz" dedi.
 
KARABACAK SAĞLIKLI YAŞAMA DEĞİNDİ
Sağlıklı beslenme konusunda toplumsal bilinçlenmenin önemine vurgu yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise " Bizler kadınlarımız başta olmak üzere genç kuşakların küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz. Çocuklarımızın dengeli beslenme konusunda bilinçlendirilmesi ve obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerinde oluşturduğu tahribatın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini insanımıza anlatmak için yoğun çaba içerisine gireceğiz. Bu projenin mimarı olan Sayın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.