Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi Darıca, takımını yalnız bırakma!

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan temsilcimiz Darıca G.B, kupadaki grup maçları serüvenine Beşiktaş’la başlıyor.

Haydi Darıca, takımını yalnız bırakma!
28 Kasım 2016 - 13:12
Son şampiyon Beşiktaş’ı yarın İzmit İsmetpaşa Stadı’nda konuk edecek olan sarı yeşilliler, rotasyonlu kadrosuyla sahaya çıkacak olan Kara Kartallar’ı devirerek tarihe bir not daha düşmek istiyor. A Spor’dan da canlı olarak yayınlanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak.
Darıca G.B camiasında Beşiktaş maçının heyecanı zirve yaparken, sarı yeşilli temsilcimiz Beşiktaş’ı yeneceğine inanıyor. Günler öncesinden konuşulmaya başlanan Beşiktaş maçı için konsantre olan sarı yeşilli futbolcular, hem kendi kariyerleri hem de Darıca G.B Kulübü adına önemli kazanç sağlayacak bir 90 dakikaya çıkacak.
Önceki gün Başakşehir’le yıpratıcı bir 90 dakika oynayan, Pazar günü de deplasmanda Fenerbahçe ile çok kritik bir maça çıkacak olan siyah beyazlılar, yoğun maç trafiği sebebiyle Darıca G.B karşısına az süre alan yedek oyuncularıyla çıkacak. As oyuncularını İzmit’e getirmeyecek olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in Ömer Şişmanoğlu, Kerim Frei ve Luis Rhodolfo gibi isimlere ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.
Darıca G.B için tarihi bir önem taşıyan maçın bilet satışları sürüyor. Numaralı A ve B tribün bilet bedeli 100, kale arkası ve maraton tribün bilet ücreti ise 50 TL’den satılıyor. Beşiktaş taraftarları Numaralı A ile dağ tarafındaki kale arkasından maçı izleyecek. Karşılaşmada 350 özel güvenlik görev yapacağı öğrenilirken, Kocaeli Emniyeti de maç öncesi, sırası ve sonrasında sıkı önlemler alacak.