Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zirveye 8 adım!

Geçen hafta 3-0’lık Elaziz galibiyeti sonrası yüzü gülen ve bu hafta deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Darıca GB’yi kalan 8 haftada zor maçlar bekliyor

Zirveye 8 adım!
16 Mart 2017 - 12:44
3. Lig 3. Grup’ta bitime 8 hafta kaldı, ligde 52 puanla 2.sırada yer alan Sarı - Yeşilliler,  ligi birinci bitirerek direkt çıkmak istiyor ancak kalan 8 maçını kazansa bile 6 puan önündeki lider Afjet Afyonspor’un ikili averajda da geride olduğumuz için (1-1/1-0) kalan 8 maçta 7 puan kaybetmesi gerekiyor. 58 puanlı Afjet Afyonspor kalan maçlarını Tarsus İdmanyurdu, 12 Bingöl, Maltepespor ve Bergama Belediyespor ile deplasmanda, Bayrampaşaspor, Muğlaspor, Ankara Adliyespor ve Düzyurtspor’la Afyon’da oynayacak. Darıca GB’miz kalan 8 maçı kazanması halinde Afjet Afyonspor 8 maçta 7 puan kaybetmezse 3. ligde bir kez daha play-off macerası bizi bekliyor.
 
Play-Off statüsü
Play-Off’larda her grupta grubunu 2. sırada bitiren takım 5. sırada bitiren takımla, 3. sırada bitiren takım ise 4. sırada bitiren takım ile çift maç eleme usulüne göre eşleşirler. İlk müsabakalar 4. ve 5. takımların sahasında oynanır. Kazanan takımlar tek maç eleme usulüne göre final müsabakası oynarlar. Her grupta ayrı ayrı oynanan play- off müsabakaları sonunda finalde kazanan takımlar (toplam 3 takım) Spor Toto 2. Lig’e yükselir.