Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Avantaj bizde

Darıca GB ile Tuzlaspor arasındaki şampiyonluk yarışı nefes nefese devam ediyor. İki takım da 26. hafta maçlarında zor virajları döndüler.

Avantaj bizde
20 Mart 2015 - 10:15
FARK 10 PUAN OLDU
3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk için sıkı bir yarış halinde olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve Tuzlaspor arasındaki mücadele devam ediyor. İki takım arasında deplasmandaki ilk maç 0-0, Darıca’daki ikinci maç ise 1-1 bitti. Deplasmanda gol atan Tuzla ikili averajda üstün durumda bulunuyor. 55’şer puanlı Darıca ve Tuzla'yı Zonguldak Kömürspor 45 puan ile takip ediyor.
 
DARICA BU HAFTA MAÇ YAPMAYACAK
Ligin bitimine 8 hafta kaldı. Darıca’nın bu hafta 3 puanı cepte. Bozüyükspor'un ligden çekilmesi nedeni ile 3-0 hükmen galibiyeti hanesine yazdıracak olan Sarı-Yeşilliler puanını 58’e yükseltecek. Kalan 7 maçının 4'ünü evinde oynayacak olan Sarı Yeşilliler fikstür avantajına sahip.
 
TUZLA'NIN DEPLASMANLARI ZOR
Tuzlaspor ise bu hafta sonu düşmeme mücadelesi veren Gaziosmanpaşa ile sahasında karşılaşacak. İki takım arasındaki ilk maç golsüz bitmişti. Mavi Beyazlılar'ın Çorum Belediye, Kızılcabölük, Zonguldak Kömür ve Kırıkhan ile zorlu deplasman maçları var. Evinde Nilüfer ve İzmir Tirespor karşısında zorlu sınavlar verecek olan rakibimiz, hem kendisinin hem de ilk 5 mücadelesi veren rakiplerinin kaderini belirleyecek.
 
 
 
DARICA’NIN KALAN MAÇLARI
 
DARICA GB-Bozüyük (Hükmen)
Kırıkhan-DARICA G.B.
DARICA GB-Batman Petrol
Manavgat-DARICA GB.
DARICA GB-Gaziosmanpaşa
DARICA GB-İstanbulspor
Çorum BLD-DARICA G.B.
DARICA GB-Adliye
 
TUZLA’NIN KALAN MAÇLARI
Tuzlaspor-Gaziosmanpaşa
Çorum BLD-Tuzlaspor
Tuzlaspor-Bursa Nilüfer
Kızılcabölük-Tuzlaspor
Tuzlaspor-Trabzon Akçaabat (H)
Zonguldak Kömür-Tuzlaspor
Tuzlaspor-Tire 1922
Kırıkhan-Tuzlaspor
İ