Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li gençler Darıca'da buluştu

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi yerel seçim çalışmalarına Darıca’dan başladı. Cumhuriyetçi ve Devrimci öğrencileri görev başına çağıran Andız, MEB’in düzenlediği yönetmelikte karma eğitim yapılması şartının kaldırılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li gençler Darıca'da buluştu
14 Eylül 2018 - 13:00
CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim startını Darıca’da verdi. 12 ilçe örgütünü gezerek gençlik kolları olarak yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunacak olan Andız ilk olarak Darıca Gençlik Kolları İlçe Başkanı Aydın Işık ve yönetimi ile bir araya geldi. Seçim startını Darıca’da verdiklerini dile getiren Andız, gençlik kolları olarak çalışmalara başlayıp sahada olacaklarını söyledi. Toplantıya CHP MYK üyesi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan da katıldı.
SEÇİM STARTI DARICA’DA VERİLDİ
Darıca Gençlik Kolları İlçe Örgütü ile toplantı yapan yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, ayrıca bir süredir gündemde olan Milli Eğitim Bakanlığının, okulların açılması ve kapanmasına ilişkin esasların düzenlendiği yönetmelikte yapılan değişikliklerle Anadolu lisesi, mesleki ve teknik eğitim merkezi ve mesleki eğitim merkezlerinde karma eğitim yapılması şartını kaldırmasına yönelik Darıca İlçe binasında bir açıklama yaptı.