Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Turkuaz Hizmet Merkezi Cumartesi günü açılıyor

Bölgenin ilk, partisininde ikinci tek adayı olan MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, farklı bir konseptle açtığı Turkuaz Hizmet Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Turkuaz Hizmet Merkezi 28 Eylül Cumartesi günü 12.00'de açılacak

Turkuaz Hizmet Merkezi Cumartesi günü açılıyor
27 Eylül 2013 - 07:58
Bölgenin ilk, partisininde ikinci tek adayı olan MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, farklı bir konseptle açtığı Turkuaz Hizmet Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. 
 
TURKUAZ TÜRK RENGİDİR
Turkuaz Hizmet Merkezi’nin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Gülen “Turkuaz hizmet merkezi ülkemizde şuanlık tek. Genel merkezimiz bu projemizi çok farklı buldu. Turkuac rengi bilindiğıi üzere Türk rengi demek. Turkuaz, partimizin kurumsal rengi değil ama ülkü ocaklarının rengidir. Burası belediye başkanı olmadan belediyecilik merkezim olacak.  Belediyecilik sadece köprü, yol, doğalgaz yapmak demek değildir. Bunlar zaten belediyeciliğin A’sıdır B’si. Biz Darıca’da belediyeciliğin Z’sini yapmak istiyoruz. Burada sosyal belediyecilik hizmeti 'gerçek anlamda' verilecek. Ve bu çalışmaların hepsi ücretsiz olacak” dedi.
 
ASIL HAYALÇİ ONLAR
Rakip partilerin 'çok hayalci' lafına da değinen MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, ilk basın toplantısında belirttiği 45 bin oy hedefinin hayal olmadığını tekrar yineledi. Gülen açıklamasının devamında "Darıca’da seçim için 30 bin oy matematiksel olarak yeterli. Ancak burada yaşayan 20 bin insan, Darıca’da oy kullanmıyor. Darıca'nın %51'i bayan. Darıca'da seçmenin çoğunlu genç. Bizlerde genç nüfusa hitap etmek için çeşitli  stratejiler geliştiriyoruz.  45 bin oy hayal filan değil. 108 bin seçmenin olduğu Darıca'da 30 bin oyu alan, 45 bin oyu da alır. Hem hayali ilk Ak Parti kullanmadı mı? 'Hayaldi, gerçek oldu' diye. Biz, onların hayal ettiklerini gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu"
 
FARKLI PARTİLER BİLE ÇALIŞMALARIMI BEĞENİYOR
Çeşitli partiden olan insanlardan, çalışmaları dolayısıyla bir çok tebrik olduğunu ifade eden Başkan adayı Gülen,  “Her zaman gurur duyarak söylüyorum. Benim ve partimin çalışmalarını herkes büyük takdirle karşılıyor. Farklı görüşteki insanlar "Kazanamayacaksanız ama çok iyi bir sonuç alacaksınız" diyorsa  bu benim seçimi kazanacağımın en büyük işaretidir. Çünkü bu söylemler onların bilinçaltındaki itirafları" dedi.
 
BELEDİYE BAŞKANI İŞİNİ BİLMİYOR!
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın, başkanlık işini bilmediğini ifade eden MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, "Mevcut belediye başkanı, başkanlıktan hiç anlamıyor. İşini hiç bilmiyor. Kültür Merkezi'ni niye borçlandırarak yaptı? Niye %70 gelirlerimizi alan Büyükşehir bunu yapmadı? Neden Ankara veya bakanlık el atmadı? Arkasına 20-30 kişi alarak esnafın kapısının önünden saati verip kaçmak nasıl bir duygu? Bunlar esnafın, halkın derdini dinlemek yerine gövde gösterisi yaptıklarını zannediyorlar. Sen 2-3 kişi git ve o insanın derdini dinle. Onlar bu olaya hep 'biri' olarak bakıyor. Biz ise 'biz' olma derdindeyiz" diyerek seçimleri alacağını söyledi