Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Bahçeşehir Koleji'nden önemli proje

Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü öğrencileri, sokak hayvanlarına duyarlılık göstererek anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Öğrencilerin, sokak hayvanları için başlattığı mama kampanyası okulda yoğun ilgi gördü.

Darıca Bahçeşehir Koleji'nden önemli proje
24 Kasım 2017 - 08:29
Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü öğrencileri, yaptıkları etkinlikler ve projelerle hayvanlara karşı duyarlılık ve farkındalık çalışmaları başlattı. Planlanan ve gerçekleştirilen bu projeler içinde en çok ses getiren ise, “ Sokak Hayvanları “ için düzenlenen mama kampanyası oldu.
Proje kapsamında, Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü içinde belirlenen bir alanda mama bağış noktası oluşturuldu. Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisi ile kısa sürede toplanan kedi ve köpek mamaları, Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Gebze Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi yetkililere teslim edildi. Öğrenciler, sokak hayvanları için bir sürpriz daha yaparak geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları hayvan barınaklarını da yetkililere teslim etti. 
Yetkililer, belirli noktalarda dağıtım yaparak mama ve barınakları sahiplerine ulaştıracaklarının müjdesini verirken, öğrencileri bakımevinde yaptıkları işlem ve uygulamalar konusunda aydınlattı.
Okul Müdürü Çiler Sevinç “ Çevreye duyarlı, sosyal sorumluk sahibi, empati kurabilen bireyler yetiştirmek Bahçeşehir Koleji olarak en temel ilkemizdir.” diyerek, her ay bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza atılacağının müjdesini verdi.