Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu ne sorumsuzluk?

Bayramoğlu’nda yapılan bir otel inşaatında istinat duvarı yapılmadığı için yol çöktü. Darıca Belediyesi Zabıta ekipleri yolu kapatırken, turizm cenneti olarak adlandırılan Bayramoğlu’nda vatandaşlar mağdur edildi.

 Bu ne sorumsuzluk?
31 Aralık 2014 - 10:48
 
Gebzeli İşadamı Muzaffer Altıntaş’ın Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başladığı otel inşaatı sırasında istinat duvarının yapılmaması nedeniyle yol çöktü. Ana cadde üzerinde bulunan yolun çökmesi ile birlikte Darıca Belediyesi Zabıta ekipler, olası bir tehlikeye karşı önlem alarak yolu kapattı. 
 
VATANDAŞLAR MAĞDUR
Turizm bölgesi olarak adlandırılan ve binlerce kişiyi yaz-kış ağırlayan Bayramoğlu’nda böyle bir olayın yaşanması ise içler acısı olarak kaydedildi. Ana caddelerden birinin bir inşaat yüzünden yol çökme tehlikesi yaşaması Bayramoğlu’nda yaşayan vatandaşları büyük bir  zaman içinde mağdur bırakacak.
 
ALTINTAŞ AÇIKLAMA YAPTI
Otel inşaatını yapan firma olan Altıntaş Turizm A.Ş 'nin sahibi Muzaffer Altıntaş ise, inşaatta kazıkların çakılması gerektiğini ifade ederek '' Müteahhit Firma kazıkları çakacaktı fakat bir aksilik oldu işlerini yapamadılar. Yağmurun da yağmasıyla böyle bir olay yaşandı. En kısa zamanda kazıkları çakıp, yol tekrar trafiğe açılacak. Mağdururiyet için tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz'' dedi.