Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hacıoğlu, meslektaşlarıyla buluştu

KEO Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Antikkapı Restoran’da düzenlenen toplantıda meslektaşlarıyla buluştu. Hacıoğlu, toplantıda 1 yıl içerisinde düzenledikleri etkinlikler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hacıoğlu, meslektaşlarıyla buluştu
21 Mart 2019 - 08:23
Kocaeli Emlakçılar Odası (KEO) Başkanı Alpay Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Antikkapı Restoran’da düzenlenen toplantıda meslektaşlarıyla bir araya geldi. Genel Kurul’un üzerinden 1 yıl geçmesinin ardından böyle bir toplantı düzenlediklerini ifade eden KEO Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Burada buluşmamızın amacının önceliği, bundan tam 1 yıl önce kongremiz vardı. Bugün hem bu 1 yıl çalışmalarını sunalım istedik hem de bir arada bulunalım istedik. 2018-2019 yılı faaliyetlerimizde ilk olarak kongremiz vardı. Galibiyetin bize vermiş olduğu sorumlulukla sizlere en iyi şekilde hizmet edebilmek için ekip arkadaşlarımla birlikte devam ettiriyoruz” sözlerini kullandı.
 
‘SORUNLARI KONUŞTUK’
“Çevre illerden ve ilimizden oda başkanlarımızın bulunduğu bir toplantı düzenledik” diye konuşan Hacıoğlu, “Bunun yanında birçok STK’dan ziyaretler gerçekleşti. Biz Kocaeli’de 52 tane meslek odasıyız. 52 odanın bağlı olduğu Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (KESOB) bağlıyız. Ben de orada disiplin kurulu üyesiyim. Çalışmalarımız kapsamında ilimizin yöneticilerini de ziyaret ederek sorunlarımızı konuşmaktayız” dedi.
 
Sözlerini sürdüren Hacıoğlu, “Ayrıca biz göreve gelmemizin ardından logomuzu da değiştirdik. Biz istedik ki hem Kocaeli’mizin renklerinin hem de simgeleşmiş alanlarından birisi logomuzda yer alsın. Bu açıdan İzmit’imizin sembolü saat kulesini logomuzda kullandık. Ardından farklı siyasi görüşlerden partilerle bir araya gelerek mesleki sorunlarımızı ve iş birliklerimizi gerçekleştirdik ve etkileşimlerimiz sürüyor” şeklinde konuştu.