Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hospltalpark Hastanesi, bizi unutmadı

Hospitalpark Darıca Hastanesi Kurumsal İlişkiler Ekibinden Elvan Günal ve Tuğçe Güler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemiz ofisinde Yazı i,şleri Müdürü Emre polat’ı ziyaret etti.

Hospltalpark Hastanesi, bizi unutmadı
10 Ocak 2018 - 23:26

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başarı dileklerini sunan Hospitalpark Darıca Hastanesi Kurumsal İlişkiler Ekibinden Elvan Günal ve Tuğçe Güler, yaptıkları açıklamada, ’’ Demokrasinin temel taşı olan basın, düşünce ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işlevi ile basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı bir şekilde güçlenmesinde önemli bir yol izlemektedir.  Kamuoyunun bilgilenmesinde önemli rol oynayan, mesleğini layıkıyla yerine getiren siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar bu kutsal görevde başarılar dileriz.’’ şeklinde duygularına yer verdiler.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Polat ise, bu anlamlı günde yaptıkları ziyaret nedeniyle Hospitalpark Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederek hatırlanmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.