Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'liler, 30 Eylül'de Darıca'ya akacak

Ankara’da genel merkez yöneticileri ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, erken seçimler için iddialı açıklamalarda bulundu. ünlü, 4 Ekim tarihinde bir seçim tatbikatı yapacaklarını da ifade etti.

MHP'liler, 30 Eylül'de Darıca'ya akacak
28 Ağustos 2015 - 18:02

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı Ankara temasları sonrasında kente döndü. Parti binasında basın mensuplarının karşısına geçen ve gelişmeleri kamuoyu ile paylaşan Ünlü, daha sonra ise ilçe başkanları ile toplantı yaparak son durum hakkında bilgilendirmede bulundu. Erken seçimi değerlendiren Ünlü, “Bir kişinin hırsı yüzünden devletin bekası riske atılıyor” dedi.

 

CEYHAN’A GÖNDERME

AKP için yolun sonunun göründüğünü dile getiren il başkanı Ünlü, “Bu seçim AKP için köprüden önce son çıkış olacak” ifadelerini kullandı. AKP’li Şemsettin Ceyhan’ın açıklamalarına da yanıt veren Ünlü, “Kendisi de bu durumun farkında. Dinamik MHP teşkilatları kendisini ürkütüyor. Bitik teşkilatlarının bu seçimin üstesinden gelemeyeceği için ne yapacağını şaşırmış durumda. Milletin yüzüne bakamaz hale geldiler. Tek yapabildikleri sosyal medyadan paylaşım yapmak. AKP son seçimden ders almak yerine daha da hırçınlaştı” açıklamasında bulundu.

 

TATBİKAT YAPILACAK

Ünlü, daha sonra ise erken seçim öncesinde bir tatbikat yapacaklarını da dile getirdi. Konu hakkında konuşan Ünlü, “4 Ekim Pazar günü seçim olacakmış gibi MHP Kocaeli Teşkilatları, sandık görevlileri, ESG çalışanları, il ve ilçe yöneticileri ile 4 Ekim’de sandıklarda olacak. Sandıklara gelen gelmeyen arkadaşlarımız hakkında düzeltmeler yapacağız” dedi.

 

HALK İLE BULUŞACAKLAR

Öte yandan MHP’nin teşkilat mensuplarının ilçelerdeki seçim gezilerinin tarihleri de açıklandı. Buna göre teşkilatların halkla buluşma tarihleri şu şekilde açıklandı: Kartepe (4 Eylül), Kandıra (9 Eylül), Karamürsel (11 Eylül), Derince (16 Eylül), Gebze (18 Eylül), Dilovası (23 Eylül), Darıca (30 Eylül), Çayırova (2 Ekim), İzmit (9 Ekim), Başiskele (16 Ekim), Gölcük (23 Ekim) ve Körfez (30 Ekim).