Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Darıca'dan Cumhurbaşkanına destek kampanyası

24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Darıca’da Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış ve yardım kampanyası başlatıldı.

  Darıca'dan Cumhurbaşkanına destek kampanyası
31 Mayıs 2018 - 13:53

Bu kapsamda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak, Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve Kadın Kolları Yönetimi ile Darıca Belediyesi’nde kadroya geçen çalışanlar ile vatandaşlar Darıca Ziraat Bankası’na giderek kampanyaya destek oldular.

Banka önünde bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “2023 Hedefleri için büyük önem taşıyan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Darıca Ak Parti Gönüllüleri olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her alanda desteğimiz devam etmektedir. AK Parti’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için başlatmış olduğu Bağış ve Yardım Kampanyası’na gücümüzün elverdiği miktarda katılarak desteğimizi yinelemeyi amaçlıyoruz. Darıca daha önceki kampanyalarda olduğu gibi bu seçimlerde düzenlenen kampanyada da üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirecektir.
 

Sende Destek Ol

Geleceğin Güçlü Türkiyesi’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan’a sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Bu süreçte; içte ve dışta her türlü engellemelere rağmen ülkemize sayısız eserler kazandıran, ülkemizi bölgemizin lider ülkesi konumuna getiren ve dünyada söz sahibi yapan liderimize sahip çıkmak ülkemize vatana çıkmaktır. 24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimlerde, güçlü yarınlar için Darıca’dan Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’ye güçlü bir şekilde desteğimizi yineleyeceğiz. Yine bu süreçte kapı kapı gezerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için halkımızın desteğini isteyeceğiz.

Bu vesileyle tüm ilçe halkımızdan evvela Ziraat Bankası Şubelerine giderek bu anlamlı kampanyaya destek olmaları devamında da seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaları çağrısı yapıyoruz.” diyerek tüm vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.