Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hamşioğlu CHP'den aday adayı oluyor

İbrahim Pehlivan’ın Gebze Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde CHP’den Meclis üyesi olan Cengiz Hamşioğlu, önümüzdeki yerel seçimler için Darıca’dan Belediye Başkanı aday adayı olacağı öğrenildi.

Hamşioğlu CHP'den aday adayı oluyor
19 Ağustos 2013 - 10:54
 29 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde CHP’den belediye başkan aday adayı olacakların son başvuru tarihi olan 2 Eylül’e sayılı günler kala, Cengiz Hamşioğlu’nun da Darıca’dan aday adayı olduğu öğrenildi.
Sarkuysan AŞ’de İnşaat Mühendisi olan ve aynı zamanda 2004-2009 döneminde Gebze Belediyesi Meclis Üyesi olan Cengiz Hamşioğlu’nun, dün CHP Darıca İlçe Örgütü’ne gelerek kaydını yaptıracağı öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Hamşioğlu,’’ Kırkbeş yıldır Darıca İstasyon Mahallesi’nde ikamet etmekteyim, çevreyi çok iyi bilenlerdenim, ailemi ve sosyal yapımızı herkes bilir ve bizi tanır. Arkadaş çevrem ve yaşadığımız çevredeki insanlar ile uzun süredir yaptığımız istişareler sonucu aday olamam için baskı hissettim. Bu nedenle aday adayı olmayı düşündüm. Önümüzdeki günlerde bu konuyu kamuoyuyla paylaşacağım. Partimiz hangi koşullarda uygun görürse ülkemiz ve halkımız mücadele etmeye devam edeceğiz ‘’dedi.
CHP İlçe Başkanı Salman Köseali ile de bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulunduğu ifade edilen Hamşioğlu’nun konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapacağı belirtildi.
 
YAKUP TÖRK; ÇOK SEVİNDİM
Darıca Belediye Başkanlığı için daha önceden aday adaylığını açıklayan Yakup Törk ise Cengiz Hamşioğlu’nun çok sevdiği ve saydığı bir isim olduğunu hatırlatarak, çok tatlı bir rekabet olacağını söyledi.Törk,’’ Cengiz abi benim aynı zamanda meslektaşım olur. Kendisiyle çok yakından tanışıyor ve kendisine çok saygı duyuyorum. Aday adaylığına en çok sevinen isimlerden biri de benim. İnanın çok iyi oldu. Cengiz abiyle ben çok tatlı bir rekabet içinde el ele bu yarışı sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Kazanan CHP olacak’’ dedi.