Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'ya Van'dan ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Gebze Ticaret Odası’ nı (GTO) ziyaret etti. Gebze Ticaret Odası’ nın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, odalar ortak girişimleri ve ikili ilişkilerin geliştirilmesi konuları değerlendirildi.

GTO'ya Van'dan ziyaret
05 Mayıs 2015 - 10:34

Toplantıda konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Van Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, odalar arasında işbirliği ve güç birliği ile ortak sinerji oluşturmanın öneminin büyük olduğunu  ifade etti. Çiler konuşmasının devamında, bölgenin ticari potansiyeli, ülke ekonomisindeki yeri ve sağladığı avantajların yanı sıra Oda faaliyetlerini de Van TSO heyetiyle paylaşarak, Türk ekonomisine maksimum fayda getirecek her türlü projede Oda olarak yer almaya hazır olduklarını belirtti.

 

Nail Çiler’ den sonra kürsüye gelen Van TSO Meclis Üyesi Yusuf Konak, kısa bir konuşma yaparak GTO Yönetimine nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Ardından Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva konuşma yaparak, Gebze Ticaret Odası’ nın 

başarılı ve duyarlı Odaların başında yer aldığını, özellikle Van depreminde Oda olarak  gösterilen hassasiyetin takdire şayan olduğunu belirterek  teşekkürlerini sundu. Takva konuşmasının devamında; ülkenin topyekün gelişebilmesi için yatırım projelerinin  büyük illerle sınırlandırılmamasının, Türkiye’ nin her noktasına gerekli yatırımların yapılmasının önemine vurgu yaptı. 

 

Ziyaret programı, Van TSO Yönetiminin  GTO Yönetimini Guiness Rekorlar Kitabı’ na girmiş Van kahvaltısına davet etmesiyle ve hediye takdimiyle son buldu. GTO’ daki programın ardından GOSB ziyaret edildi.