Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şampiyonlar Kuşadası yolcusu

Genç Erkekler, 1. Kademe yarışlarında en yakın takipçisine 7 puan fark atan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 16 Mart Cumartesi günü Kuşadası’nda yapılacak olan final yarışları için Cuma sabahı yola çıkıyor.

Şampiyonlar Kuşadası yolcusu
14 Mart 2013 - 09:36
 Geçtiğimiz yıl kurulan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, kısa sürede Türk Atletizmine damgasını vurdu. Ses getiren başarıların takımı olan Darıca Belediyesi, Balkan Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası etkinliklerine de ev sahipliği yaptı. Kadrosunda şampiyonlara yer veren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, yarışlardaki disiplin ve ciddiyeti ile de dikkat çekiyor. Sadık Albayrak Başkanlığındaki atletizm ekibi, Cuma sabahı yarışlar için yola çıkacak.
 
ERZURUM VE AĞRI’DAN GELİYORLAR
Atletizm tecrübesi olan isimlerin yön verdiği Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, rakımı daha yüksek olduğu çalışmalarını Erzurum ve Ağrı’da sürdürüyor. Buradaki atletizm hocaları, şampiyonları çalıştırıyor. Antalya’da yapılan 1. Kademe yarışlarında en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 7 puan fark yapan temsilcimizde Sebahattin Yıldırımcı birinci, Adem Karagöz ikinci olmuştu. İkili Türkiye Şampiyonası’nda da aynı dereceyi elde ettiler. Ağrı’da çalışan şampiyonlar, yarın hava yolu ile Aydın’a geçecekler.