Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı avcılar, sezonu av partisiyle kapattı!

Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü, 10 Ekim’de başlayıp 3 Mart’ta sona eren 2018-2019 av sezonunu ilk defa düzenledikleri av partisiyle kapattı

Darıcalı avcılar, sezonu av partisiyle kapattı!
19 Mart 2019 - 13:10
Darıca'da yeni kurulan Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü, 2018-2019 av sezonunu kazasız belası atlattı. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, av partisinde mangalda pişen etlerle birlikte piknik yapma fırsatı buldu. 
Kulüp Başkanı Mehmet Çiçek ilk kez düzenledikleri birlik beraberlik içinde geçen av partisinin önümüzdeki yıllarda da devam ettirerek gelenek haline getirmek istediklerini söyledi. Çiçek açıklamasının devamında “2018-2019 av sezonunu kazasız belası atlattık. Bu vesile ile birlik beraberlik ve şenlik havasında geçen ilk kez düzenlediğimiz av partisini önümüzdeki yıllarda da devam ettirip geleneksel hale getirmek istiyoruz. şimdi çevre çalışmalarına başladık. Doğadaki çöpleri toplayacağız. Sokak köpeklerine ve hayvanlarına mama ve su projesi çalışmalarına başlayacağız. Doğanın kirli ve çöp içinde olmasına asla müsade etmeyeceğiz. Bu önemli projelere önümüzdeki hafta başlayacağız'' dedi.