Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3G ABAKÜS MENTAL ARİTMETİK BİR İLKE İMZA ATTI

Osman Hamdi Bey kültür Merkezi’nde 3G Abaküs Mental Aritmetik eğitim semineri veren Özel Pelikan Etüt Eğitim Merkezi kurucu müdüresi Gülay Körükmez veli ve aileleri anlattıkları ile adeta büyüledi.

3G ABAKÜS MENTAL ARİTMETİK BİR İLKE İMZA ATTI
04 Şubat 2013 - 11:29
 Körükmez seminer esnasında salonda bulunan veli ve öğrencilere  bir yandan Uzakdoğu’da gördüklerini aktarırken bir yandan da 4 aydır 3G Abaküs eğitimi verdiği Pelikan öğrencilerindeki mucizevi gelişmeleri videolarla görsellerle paylaştı.Bununla da yetinmeyen Körükmez   kuliste oluşturulmuş sınıfa canlı yayınla  bağlanarak her şeyi çocuklara yaptırıp, gelişmeleri bizzat çocukların ağzından salondakilerle paylaştı.Salonun tıklım tıklım olduğu seminerde 3G Abaküs Mental Aritmetiğin ne kadar kısa sürede katkı sağladığı  canlı canlı ıspatlandı.
 
Körükmez:’’Mental düşünce doğru karar verebilme yetisidir. Bu sistem ile eğitim gören çocuklar dört yaşında iki basamaklı sayıları, 6 yaşına geldiklerinde ise dört basamaklı sayıları çarpabilecek duruma geliyor. Hayatın pek çok alanında ise bu aritmetik yeteneği planlı ve programlı yaşam düzeyine ulaşıyor. Mental aritmetik sistemi   Türkiye’de bazı kurumlarca kullanılıyor ancak 3G ABACUS 6 formüllü geleneksel sistemin aksine 2 formül ile daha kolay öğrenebilme imkanı  sağlıyor. Ayrıca yaşın ilerlemesine ortaya çıkan hafıza kaybına engel olarak hafızanın yeniden canlanmasını sağlıyor. Sistem sadece çocuklar için değil yetişkinler içinde kullanılıyor.’’dedi.