Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çırağan'dan Suriye'ye yardım

Kimse Yok Mu Derneği’nin başlatmış olduğu, ‘Bir Ekmek, Bir Battaniye’ kampanyasına Darıca Özel Çırağan Fen Lisesi ve İlköğretim Okulu ile Çayırova’da bulunan Özel Hafize Okan Çırağan Anadolu Lisesi ve İlköğretim Okulu tarafından yardım toplandı. Yardımlar kısa süre içinde Suriyeli mültecilere gönderilecek.

Çırağan'dan Suriye'ye yardım
28 Ocak 2013 - 11:32
 Kimse Yok Mu Derneği’nin başlatmış olduğu, ‘Bir Ekmek, Bir Battaniye’ kampanyasına destekler devam ediyor. Buna göre, Darıca Özel Çırağan Fen Lisesi ve İlköğretim Okulu tarafından 240 battaniye, Çayırova’da bulunan Özel Hafize Okan Çırağan Anadolu Lisesi ve İlköğretim Okulu’ndan 355 battaniye yardımında bulundu. Yardımlar öğrenciler, öğretmenler ve Kimse Yok Mu Derneği yöneticileri tarafından kamyonlara yüklendi.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Çayırova’da bulunan Özel Hafize Okan Çırağan Anadolu Lisesi Müdürü Levent Tekin, İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Budak, Darıca Özel Çırağan Fen Lisesi Müdürü Ömer Şener ve İlköğretim Müdürü Muzaffer Bozkurt yapılan yardımlara vesile olmasından ötürü Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür ettiler. Okul yetkilileri bu tür yardımların bundan sonraki süreçte de devam etmesini arzuladıklarını dile getirdi.
 
YARDIM BEKLENİYOR
Kimse Yok Mu Derneği Gebze İyilik Merkezi yöneticisi Fikret Hastürk ise, her iki okula da yardım ve katkılarından ötürü teşekkür etti. Hastürk, yapılan yardımların 1 Şubat’ta kalkacak olan Tır’a gönderileceğini belirterek, “Kimse Yok Mu Derneği Gebze İyilik Merkezi olarak Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam ediyor. Yardım etmek isteyenlerin derneğimizin Köşklüçeşme Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi üzerindeki ofisine gelmeleri veya 0262 641 66 06 numaralı telefondan aramaları gerekmektedir. Halkımızın yardımlarını bekliyoruz.” dedi.