Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cemil Yaman, Binali Yıldırım kolkola

Dilovası Belediyesi eski Başkanı, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, partisinin Genel Başkan Adayı olarak ilan edilen ve temayül yoklamasında 760’dan fazla oy alan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la Diyarbakır’daydı.

Cemil Yaman, Binali Yıldırım kolkola
19 Mayıs 2016 - 23:25
 Adı Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri arasında geçen ve Binali Yıldırım genel başkanlığındaki Ak Parti döneminde etkin konuma geleceği söylenen Dilovası’nın çocuğu Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü kamyonu patlatması sonucu hayatını kaybeden 16 kişinin yakınlarına taziye için Binalı Yıldırım ile birlikte bugün Diyarbakır’daydı.

Cemil Yaman, Ak Parti Genel Başkanlığı’na getirilecek olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la birlikte daha etkin bir konuma getirilerek partisinin MKYK Üyeliğine seçileceği belirtiliyor.

Diyarbakır  uçağına binmeden önce konuya ilişkin görüşlerini aktaran Cemil Yaman, ‘’ Genel başkan değişikliği hayırlı uğurlu olsun. Partimiz her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Partim ne görev verirse onu yapmaya hazırım.” dedi