Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3 maçta 7 puan kayıp!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde suratlar asık, moraller bozuk. Ligdeki son galibiyetini 2.haftada Adliye’ye karşı alan sarı-yeşilli ekip 3 maçtır kazanamıyor.

3 maçta 7 puan kayıp!
04 Ekim 2016 - 11:45
Darıca’da hatırı sayılır paralara oynayan sarı-yeşilli oyuncuların buna rağmen beklenileni verememesi,  ‘Bu gidiş nereye ?’ sorusunu akıllara getiriyor.
 
3 MAÇTA 7 PUAN KAYIP
Darıca Gençlerbirliği oynamıyor… 3.Lig’e kurduğu iddialı kadrosu ve şampiyonluk parolası ile başlayan sarı-yeşilli ekip, son 3 maçtır taraftarlarını üzüyor. Oyun olarak iyi bir görüntü ortaya koyamayan sarı-yeşilli oyuncular hem camiayı hem de taraftarları isyan ettirirken, Darıca G.B.’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı’nın sabrı ise Ajfet Afyon karşısında alınan 1-1’lik beraberlik sonrası iyice taştı. Taraftarlar, teknik direktör Ramazan Silin’e “Takım neden oynamıyor?” sorusunu sormaya başladı. Futbol olarak da umut vermeyen sarı-yeşilli takımı ileriki haftalarda daha da zor günler bekliyor.
 
SİLİN’E SON ŞANS
Bu arada koltuğu sallanan teknik direktör Ramazan Silin’e son bir şans verildiği öğrenildi. Başarısız sonuçların yanında oynattığı futbolla da eleştirilen Silin’in Sultanbeyli maçını kazanması gerekiyor. Aksi bir sonuçta Başkan Mustafa Öztürk’ün nasıl bir tepki vereceğini kestirmek hiç de zor olmayacak. Sultanbeyli deplasmanında kaybedilecek puan, Silin’in sonunu hazırlayacak. Bunun için Pazar günkü maç Ramazan Hoca için kader niteliği taşıyor.