Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Darıca Kültür Merkezi ucubenin ta kendisi!"

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Darıca Belediye Başkan aday adayları Cengiz Hamşioğlu ile Yakup Törk ve parti yöneticileri, dün bölge basını ile buluştu. Kösali burada yaptığı açıklamada Darıca Kültür Merkezi’nin ‘ucube bir yapının ta kendisi’ olduğunu söyledi

"Darıca Kültür Merkezi ucubenin ta kendisi!"
24 Eylül 2013 - 08:23
 Ak Parti’yi çok sert bir şekilde eleştiren CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Ak Parti döneminde fakirliğin ve işsizliğin arttığı, ve Ak Parti yandaşlarının zenginleştiğini iddia etti. Kösali ayrıca Darıca’nın hiç iyi yönetilmediğini söyleyerek, CHP Darıca Belediye Başkan aday adaylarının, bir çok bakandan bile kaliteli olduğunu belirtti.
 
Periyodik olarak her ay bölge basını ile buluşan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali ve yönetimi, dün yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.
 
DARICA’NIN EN BÜYÜK 
SORUNU İMAR
Darıca’da imar konusunun büyük bir sıkıntı olduğunu söyleyen Başkan Kösali, “Darıca’da imar sıkıntısı oldukça ciddi bir sorun. Bunlar kendi yandaşlarına kıyak yapıyorlar. Her taşın altından, hep aynı adamlar çıkıyor. Vatandaşların sıkıntıları bunların umurlarında değil. Adamına göre muamele yapıyorlar”
 
KÜLTÜR MERKEZİ,
 TAM BİR UCUBE
“Darıca’ya yapılan bir kültür merkezi var. Burası tam bir ucube. Hiç kimse de çıkıp demiyor ki bu proje doğru. Ak Parti’nin bir çok yöneticisi bu projeden rahatsız. Yüreği yeten bir yönetici çıkıp bu projeye engel olamıyor. Gelin bu esere bir bakın, neresi doğru?
 
DUBALARI KOYUYORLAR, OTOPARK YOK
“Vatandaşlar araba parketmesin diye bir sürü duba koydular. Ancak bu dubaları koyan zihniyet, araçların park edebileceği bir otopark bile kazandırmadı bu ilçeye. Trafik ilçemizin çok ciddi bir sorunu. Ancak mevcut yönetim hala lay lay lom peşinde”
 
BÜYÜKŞEHİR AÇIKLASIN; DARICA’YA  NE YAPMIŞLAR?
Yüzsüzler listesinde en ön sırada olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin en büyük 3. İlçesi olan Darıca’ya bir tane çivi çakmadı. Bunun nedeni ne? Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na soruyorum. Darıca’ya ne yaptınız?”
 
SAVCI UTANMASA BİZİ 
İÇERİ ATACAKTI
Sahte üye davasında, devletin savcısı, “AKPli yöneticiler sahte üye yapabilir. Bunun bir mahsuru yoktur, mahkemeye gerek yok” dermiş gibi bizi üzdü. Savcının adaletinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Eğer bir savcı bunu diyorsa, bu karara bir şey diyemeyiz. AKP’li yöneticiler artık gönül rahatlığıyla üyelerimizi, kendi üyeleri yapabilir. Bizler üyelerimizin bu karar doğrultusunda tutuklanmadına sevindik. AKP’li yöneticiler, savcıdan daha adaletli çıktı. Hiç değilse gelip özür dilediler bizden”
 
SAHİL YOLU BİZE 
AVANTAJ SAĞLAR
Darıca – Tuzla Sahilyolu projesi sürekli gündemde. Bence bir an önce bu güzel proje hayata geçirilmeli. İstanbullular, hiç keşfedemedikleri ilçemizi ziyaret etmeli. Bunun yolu da bir sahil yolu projesinden geçiyor. Sürekli denizi dolduran belediye, bu projeyi dikkate almalı.
 
27 EKİM’DE ADAY
 BELLİ OLACAK
27 Ekim 2013’de iki aday adayımızın olduğu adaylık seçiminde, üyelerimiz temayül yoklaması yapacak. 
Buradan birinci çıkan arkadaşlarımızdan biri, partimizin Belediye Başkan adayı olacak. Her  iki isimde oldukça kaliteli ve eğitimli. Bir çok bakandan daha iyiler. Bu şehri yönetmek için en ideal 2 ismin bizim partiden aday olması bizlere gurur veriyor” dedi.