Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca ailesi iftarda buluştu

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeği önceki gün akşam gerçekleştirildi. Darıca Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde gerçekleşen iftar yemeğine büyük ilgi vardı.

Ak Parti Darıca ailesi iftarda buluştu
15 Haziran 2016 - 14:09
İftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, il yöneticileri, ilçe kadın kolları başkanı, ilçe gençlik kolları başkanı, mahalle başkanları  katıldı.
 
BIYIK: SİZ SAYESİNDE 
HER KULVARDA GÜÇLÜYÜZ
İftar yemeğinde konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu akşam ki geleneksel iftar yemeğimize hoş geldiniz. Sizler sayesinde partimizin her kulvardaki yarışında sizlerden güç aldık. Bu davada daha nice başarılı hizmetler yapmayı mevlam nasip etsin. İçersinde bulunmuş olduğumuz Ramazan ayını cenabı Allah mübarek eylesin. Akabinde içerisinde bulunan Kadir gecesini ve gelecek olan Ramazan bayramını da cenabı Allah AK Parti ailesine ve Türkiye Cumhuriyet’i devletine artı yaşayan milyonlarca insanın refahına ve gelişmesine faydası olması temennisiyle herkesin de şimdi den bayramını tebrik ediyorum” dedi.
 
KARABACAK: ÇOK GÜÇLÜ BİR YAPIMIZ VAR
Bıyık’ın konuşmasından sonra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenabı Allah’a şükürler olsun ki yine bir Ramazan ayında birlikte burada hep birlikte AK Parti ailesi olarak iftarımızı açıyoruz. Cenabı hakka karşı olan sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. AK Parti ailesinin ne kadar güçlü olduğunu bu akşam burada birlik ve beraberlik içerisinde sergilemiş olduk. Bu kadar güçlü bir yapı olmamış olsaydı Türkiye’yi 14 yıldan bu yana AK Parti kadroları yönetmezdi. Bu yönetmenin neticesinde ülkeye hayırlı, önemli, bereketli işler başaran AK Parti kadroları bundan sonra da büyük bir sorumluluk içerisinde yoluna devam edecektir. Yeni bir değişim ve yeni bir başbakanımızla tabi 22 aylık gibi bir başbakanlık döneminde sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu görevi Sayın Binali Yıldırım’a devretmesiyle beraber yeni Türkiye’nin kurumlarının atılacağı yeni bir gün doğuyor. Biz bu çalışmalar içerisinde önümüze gelebilecek olan ister referandum ister erken seçim ne olursa olsun biz hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.
 
CEYHAN: İFTARLARA 
ARTIK GEÇ KALMAYACAĞIM
İftar yemeğinde son olarak ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bir konuşma yaptı. Ceyhan yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Darıca AK Parti ailesini saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Az önce alana girerken arkadaşımız ezanı birkaç dakika erken okumuş oldu. 
Anladım ki bundan sonra iftarlara geç kalmamam lazım. Beni gören ezanı okuyor, iftarlar sıkıntıya giriyor. İnşallah bundan sonraki iftarlara biraz daha erken gelmek suretiyle böyle bir sıkıntıya sebep olmamak arzusundayım. 
Ümit ederim ki bir sıkıntıya sebep olunmamıştır. Kardeşimiz de belki ufak bir dakika hatasından böyle bir duruma sebep olmuştur. Her birinizin ve her birimizin başta tutmuş olduğu oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri, yaptığımız ve yapacak olduğumuz duaları cenabı hak kabul eylesin. Müslüman coğrafya zor zamanlarda. Bu da bir imtihan muhakkak ki. Ama şuanda yapacağımız en muhakkak ki konu dualarımızdır. İftarın üzerine siyaset konuşmak doğru olmaz. 
AK Parti Darıca ailesi kurulduğu günden itibaren hep gayretin ve fedakârlığın adresi olmuştur. Her seçimde düzeniyle mücadelesiyle Kocaeli teşkilatlarının yüz akı olmuştur. Kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.