Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Okur; "KOGSAB çok yararlı olacak"

Ak Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, KOGSAB’ın kurulmasından oldukça memnun kaldığını belirterek, ‘’ İyi ki kurdunuz’’ dedi.

Milletvekili Okur; "KOGSAB çok yararlı olacak"
30 Mayıs 2013 - 08:18
 Darıca Gazetesi  Sahibi ve KOGSAB Genel Sekreteri Erol Polat’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüştüğü Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Mehmet Ali Okur, Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği’nin kurulmasının kendisinde heyecan yarattığını belirterek, ‘’ Çok geç kalınmış bir proje, bu birlikteliğin vekili olduğum Kocaeli bölgesine çok yararlı olacağına inanıyorum. ‘’dedi.
Okur, 12 gazete sahibinin bir araya gelerek aynı çatı altında birleşmesinin, çok zor bir olay olduğunu ancak buna rağmen yine de bunun başarıya ulaştığını söyleyerek, ‘’ umarım çok daha güzel projelere imza atarsınız. Bölgemiz açısından bu birlikteliği önemli buluyor ve emeği geçenleri kutluyorum .’’ şeklinde konuştu.
KOGSAB tarafından hazırlanan ve İçeriğindeki dosya’da yer alan, Gebze üniversitesi, boşaltılan askeri alanlar, eski çarşı kervan saray, metro, sahil, ulaşım, Gebzespor’un durumu,  kulüp yöneticilerinin sigorta hacizleri, E-5 kenarındaki sanayilerin durumu, okulların servisleri, okullardaki dersliklerin  durumu gibi bölgemiz sorunlarının yer aldığı dosyayı da inceleyen Milletvekili Okur, üniversite konusunun çok yakın bir sürede meclise sunulacağını belirterek, ‘’bu dosya içeriğindeki sorunlar bizim de üzerinde durduğumuz ve mercek altına aldığımız sorunlar. Proje alt yapıları tamamlandıktan sonra bu sıkıntıların birer birer çözüme kavuştuğunu en kısa bir sürede hep birlikte göreceğiz’’ dedi.