Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, dernek başkanlarıyla buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantılara bir yenisini ekleyerek, dernek başkanları ile bir araya geldi.

Karabacak, dernek başkanlarıyla buluştu
19 Mart 2018 - 17:18
Darıca Belediyesi Teras Cafe Restaurant’ta düzenlenen programa Başkan Karabacak’ın yanı sıra Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Belediyesi Başkan Yrd. Metin Söylemez ve ilçede faaliyet gösteren derneklerin başkanları katıldılar. Programa katılımlarından dolayı dernek başkanlarına teşekkür eden Başkan Karabacak, “ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla zaman bir araya gelerek hem ülke gündemini değerlendiriyoruz, hem de ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaparak, sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve düşüncelerini alıyoruz. Bu akşamda başta Şehirler ve Kültürler Kaynaşması olmak üzere ilçemizde birçok önemli projeyi birlikte hayata geçirdiğimiz siz değerli denek başkanlarımızla bir aradayız. Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde toplumumuzun örnek aldığı insanlar olarak özellikle sizlere büyük görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik anlamında ilçemizde sergilenen güzel tablonun devamını temenni ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerdeyiz. Belediye olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Başta ihalesini gerçekleştirdiğimiz Kapalı Pazar Alanı Projesi olmak üzere yeni projelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. ” diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.
Dernek başkanları da değişik konularla ilgili görüş ve düşüncelerini ifade ederken, kendilerini bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.