Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oğlunun şehit olacağı anı daha önce yaşamış

Geçtiğimiz şubat ayında Suriye’de şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim, Bayramoğlu Hegsagone Hotel'de ailesinin onuruna verilen iftar yemeğinde gazetemize özel açıklamalarda bulundu,  Mustafa Tevlim,  ‘’ Şehit haberiyle birlikte ertesi gün evimizin önüne taziye çadırı kurulduğunda, sanki o anı önceden yaşamış  taziye çadırı ve başsağlığı dileyenlerin hepsini önceden görmüş gibiydim. O gün, daha önce yaşadığımı sandığım o görüntüler bir film şeridi gibi gözümün önünden ge

Oğlunun şehit olacağı anı daha önce yaşamış
09 Haziran 2017 - 15:00

13 Şubat 2017 tarihinde  Suriye’nin El-Bab kentinde şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim, Erzincanlı hemşehrileri tarafından oğlunun onuruna verilen iftar yemeğinde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'a özel açıklamalarda bulunarak, ‘’ Şehit haberiyle birlikte ertesi gün evimizin önüne taziye çadırı kurulduğunda, sanki o anı önceden yaşamış  taziye çadırı ve başsağlığı dileyenlerin hepsini önceden görmüş gibiydim. O gün, daha önce yaşadığımı sandığım o görüntüler bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti’’  şeklinde konuştu.

 

Erzincanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi tarafından, hemşehrileri Şehit Murat Tevlim’in ailesinin onuruna verilen Bayramoğlu Hegsagone Hotel’de verilen iftar yemeğinde şehidin eşi ve 2 çocuğu için vakıf tarafından 1 daire satın alındığı belirtilirken, baba Mustafa Tevlim, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Tevlim, oğlunun  Güneydoğu’da görev yaptığı sırada Suriye’ye tayininin çıktığını ve bu nedenle kendisini telefonla arayarak,’’ Oğlum, orası bir bataklık, içimde bir korku var şehit olacaksın 2 çocuğun var gitme dedim. Kendisi de önce kabül etti, sonra vazgeçerek  gitme kararı aldığını söyledi. İçimde hep bir korku vardı, oğlum şehit olacaktı biliyordum bunu, her şehit anası babası gibi içime doğmuştu. ‘’dedi.