Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muay-Thai Kocaeli Seçmeleri Çayırova'da Yapıldı

Kocaeli Muay-Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen il şampiyonası Çayırova Spor Salonunda yapıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kız-erkek kategorilerinde yapılan mücadelelerde sporcular bölge şampiyonasına gidebilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler

Muay-Thai Kocaeli Seçmeleri Çayırova'da Yapıldı
14 Ocak 2014 - 13:18
Kocaeli Muay-Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen il şampiyonası Çayırova Spor Salonunda yapıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kız-erkek kategorilerinde yapılan mücadelelerde sporcular bölge şampiyonasına gidebilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler. Müsabakaları Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç, Muay-Thai Marmara Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Mürsel Sevindik, Doğu Marmara Hakem Kurulu Başkanı Bülent Eniş, Doğu Marmara Bölge Koordinatörü Ramazan Bağlan, Eğitim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Uyanık  izledi. 
Bölge Şampiyonası Düzce’de Yapılacak…
12 klüp ve ferdi olmak üzere toplam 133 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Muay-Thai il seçmeleri sonunda kategorilerinde ilk 3’e giren sporcular 1-2 Şubat 2014 tarihlerinde Düzce’de yapılacak Bölge şampiyonasında mücadele edecekler. Bölge şampiyonasında da başarılı olan sporcular Türkiye Şampiyonasına katılarak şampiyonluk için mücadele edecekler.
Malkoç: Emeği geçenleri kutluyorum.. 
Şampiyona ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç organizasyonun her yönüyle güzel geçtiğini söyledi. Çayırova’nın spor anlamında cazibe merkezi olacağını belirten Malkoç; “ Spor salonumuz yeni olmasına rağmen önemli organizsyonlara ev sahipliği yapıyor. 2. Lig Basketbol, Bölgesel Basketbol, Karate İl Şampiyonası ve Muay-Thai il şampiyonasının yanı sıra bir çok etkinliği başarıyla tamamladık. Muay-Thai şampiyonasında da birçok güzel müsabaka izleme şansı bulduk. Bölge şampiyonasına katılma hakkı elde eden ve turnuvaya katılan tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.