Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar bekliyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 30 Nisan'da gazetemiz genel yayın yönetmeni Erol Polat'a özel açıklamalarda bulunmuş, Mayıs ayının başında Darıca'ya bazı müjdeler vereceklerini belirtmişti.

Darıcalılar bekliyor!
18 Mayıs 2015 - 11:22

Işık'ın bu açıklamalarından sonra Mayıs ayının sonlarına gelmemize rağmen, Darıca'ya özel projelerin açıklanmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Bir dizi çalışmalar için 30 Nisan'da Darıca'ya gelen ve gazetemizin sorularını yanıtlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Mayıs ayının başlarında Darıca'ya önemli müjdelerinin olduğunu belirtmişti. Ülke genelinde bütün ilçelerin kendisine ait Hükümet Konağı olduğunu ve Darıca’daki en büyük sıkıntının yer sıkıntısı olduğunu belirten Bakan Işık ' Bizim şu anda hükümet konağıyla ilgili bir çalışmamız var, bu da yürüyor, olgunlaşınca paylaşacağız’’ şeklinde konuşmuştu.

DARICA'YA MÜJDE VERMİŞTİ(!)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, gazetemize özel yaptığı açıklamada ''Bugüne kadar tutamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim, elimden geldiği kadar da gayret gösterdim. Darıca daha büyüsün, gelişsin diye. Onun için bugün burada bir şey söylemeyim, yapamazsak problem çıkar, mahcup olurum. Ama şunu da bilin güzel bir çalışmayı yürütüyoruz, mayıs başında projelerimizi açıklıyor ve Darıca’ya bazı müjdelerimizi vereceğiz’’ demişti. Mayıs ayının sonlarına gelmemize rağmen Darıca'ya özel projelerin halen açıklanmaması kafalarda sorun işareti bırakırken, Darıcalılar Bakan Işık'ın müjdelerini sabırsızlıkla beklemeye başladı.