Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tren yoluna uçtu

Kocaeli’nin Gebze ilçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, içerisinde 4 kişinin bulunduğu özel otomobil, 15 metre yükseklikteki köprüden aşağıya uçarak tren yolundaki rayların yanına düştü.

Tren yoluna uçtu
24 Temmuz 2016 - 21:26
 Bugün akşam saatlerinde Gebze Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden yaklaşık 15 metre aşağıdaki tren yolunun hemen yan tarafına yuvarlanan 34 HU 1934 Plakalı özel otomobil sürücüsü Hacı İbrahim Karadağ (45) ile araç içerisinde bulan Ahmet Cüre (44) itfaiyenin yardımı ile araçtan çıkarılarak  Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, Burcu Orgunlu (28), Gülcan İpekli (29) ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne tedavileri kaldırıldılar.

İçerisinde 3 kişinin bulunduğu kazaya karışan 41 VR 821 Plakalı diğer araçta ise hiç kimse zarar görmezken, görgü tanıklarına göre, tren yoluna düşen aracın önce 41 VR 821 Plakalı araca çarptığı daha sonra ise sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek, köprünün yanındaki açıklıktan aşağıya uçtuğu ifade edildi.

Köprüden 15 metre aşağıya yuvarlanan özel oto daha sonra vinç yardımı ile yukarı çekilerek otoparka çekildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.